İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Pazarcılıktan Kazanabilirmiyim. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorumB
Üye137 yazı
05/05/2013 : 17:10:15#1
Web sitesi
Alıntı
Pediteks@hotmail.com
www.pediteks.tr.gg
L
Üye127 yazı
B
Yeni Üye5 yazı
Her ay 5.000 tl ürünü toptan alıcan yüzde 30 kâr koyup satıcan 1.500 tl kazanıcan.
Hangileri daha çok gider , hangileri az gider hesabını kitabını kendin yapıcaksın.
Satabiliyorsan daha yüksek kâr marjları ile sat , ama rekabet varsa sen nasıl bir ürün alırken hem kaliteli olsun hem ucuz olsun arıyorsan diğer bayanlarda aynısını ararlar.
Her yerde rekabet var , artık satarmısın elindemi kalır o da sana kalmış.
Her ay satabileceğine inanıyorsan bul 100.000 tl her ay 30.000 tl kazan.
Her ay 1.000.000 tl lık satarım diyorsan her ay 300.000 tl kazan....
Sen satabileceğine inan bankalar sana krediyi verir sorun değil.
Tabi satabilirsen.....
A
Yeni Üye77 yazı
09/05/2013 : 14:07:16#4
Web sitesi
Alıntı
İyi günler
R
Yeni Üye8 yazı
slm beyler bazarlamacı arkadaşların dikkatine elimde el emeyi deniz kabugundan yabılmış ve hiç biri birbirine benzemeyen balık ve kuşlar var ürünün ikincisini bulma gibi bi ihtimaliniz yok çünkü doga ana buna müsade etmiyor 8 aydır birikim yabtım ürettim satmadım taleb cok komşular duyanlar ama ben parakende yerine top tan vermek istiyorum düşünen arkadaşlar mail atsın daha dogrusu yazı antalyada gecirmek istiyordum gecen sene hem tatil hem para kazanmıştım ama bu yaz farklı burojelerim oldugundan toptan satmayı ve vakit kaybetmeyi istemiyorum ilgilenenler tatlı parası var yanı 1_5 gibi ve satışı seri günde gecen sene 60_70 _yeri geldi 100 adeti buldu resim ve bilgi isteyen arkadaşların maillerini bekliyorum salıcakla kalın
R
Yeni Üye8 yazı
slm beyler bazarlamacı arkadaşların dikkatine elimde el emeyi deniz kabugundan yabılmış ve hiç biri birbirine benzemeyen balık ve kuşlar var ürünün ikincisini bulma gibi bi ihtimaliniz yok çünkü doga ana buna müsade etmiyor 8 aydır birikim yabtım ürettim satmadım taleb cok komşular duyanlar ama ben parakende yerine top tan vermek istiyorum düşünen arkadaşlar mail atsın daha dogrusu yazı antalyada gecirmek istiyordum gecen sene hem tatil hem para kazanmıştım ama bu yaz farklı burojelerim oldugundan toptan satmayı ve vakit kaybetmeyi istemiyorum ilgilenenler tatlı parası var yanı 1_5 gibi ve satışı seri günde gecen sene 60_70 _yeri geldi 100 adeti buldu resim ve bilgi isteyen arkadaşların maillerini bekliyorum salıcakla kalın
V
Yeni Üye10 yazı
20/06/2013 : 09:21:54#7
Web sitesi
Alıntı
iyi günler toptan pakistandan ithal himalaya banyo tuzu,sofrada öğütme tuzu,tuz kalıp sabunu ve ayrıca kendi markamız olan miss green kil maskesi,salyangoz kremi,cilt leke kremi,ağrı masaj kremi,gül ürünleri tüz azaltıcı kremimiz mevcuttr toptan veya peraknde satış için düşünürseniz yardımcı oluruz.05302290834
A
Yeni Üye71 yazı
bak. kardeş sana bir işportacı olarak yardim ediyorum sıfır. risk. istoc. sitesine. git. orda. oyuncak. firmalarını. dolaş. 3 oyuncak var. pilli. yerde yürüyen kedi. kopekk. ve. tavşan. 100. tane. al. kedi. ve köpek. icin. sarz li pil. al. ince. bir. kutu. bul. yada. tahtadan bişey. yap. kedi. ve. köpek. 1. tane. pil. köy. çalıştır. gün. boyu. çalışsın. sana. garanti para getirecek. ben 3. aydan. beri. manyak satıyorum. ben. urfada. 2.75. ten. alıyorum 6. tl. ye. ekmek. gibi. satıyorum. bu. işi. dene. satmasına ben. alican. aldığın fiyattan istocta. 3.25. alırsın. pili. ile. sana. 4 gelir. 6. ya. 30. tane. garanti. satarsin. neden. istoc. diyorum. bozuk. çıkanları. iade. alıyorlar. ben. yapıyorum. sen. yaparmisin istocta.n al
Y
Üye146 yazı
31/07/2013 : 09:28:40#9
Web sitesi
Alıntı
iç giyim çıtçıtlı badi imalatçısıyım, penye kumaş, likralı, çekme solma yapmaz, bedenler SM-L-XL, ürünlerimiz 7 renktir..ürünümüzü tanımak isteyenlere tüm imal ettiğimiz ürünleri kapsayan 200 tl lik satış deneme paketi hazırlanıp gönderilir..yüklü alım yapmak isteyenler, yerimize gelip bizzat ürünlerin imalatını görerek alım yapabilirlir...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/
http://birincieldenhalka.com/
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?ref=tn_tnmn
mail: info@birincieldenhalka.com
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?ref=tn_tnmn
mail: info@birincieldenhalka.com
Y
Üye422 yazı
İstiridye Mantarı İstanbul
A
Yeni Üye89 yazı
eğer sürekli yapacaksanız girin pazarcılıkta parasız kalmazsınız. eğer bi iki kere çıkıp sıkılacaksanız verdiğiniz parayı belki bi günde çıkarırsınız ama elinizde bi sürü mal kalır boşuna hammallık yapmış olursunuz. ayrıca sabah erkenden gidip yer bulup kiralamanız yaz kışta mutlaka çadır vs. kurmanız gerekicek. ben ne zaman pazara çıksam sağdan soldan tezgahlardan yardımcı olurlar her konuda. (çadır vs.) günlük 40 liranın altında da hiç kazanmadım(masraflar hariç kar kalan). şuan bıraktım elimdeki mallarıda hediye ettim ama o süreçte geçinmemi sağladı. zor geliyo ama insana. param kalmayınca mecbur çıkıyodum bazen. öyle işe gidip gelmeye benzemiyo aklınızda olsun. ayrıca pazara çıkmakla ilgili herhangi merak ettiğiniz bişey olursa kendi yaşadığım tecrubelerimle yardımcı olmaya çalışırım.
A
Yeni Üye95 yazı
06/08/2013 : 01:28:43#12
Web sitesi
Alıntı
helal olsun taktir ettim.
bir çok iş yaptım. ama bana göre dünyanın en zor işi pazarcılıktır.
günde 5 milyar kazananda var pazarda. adamlar 12 metre zeytin peynir tezgahı tutuyor.
gezerin spotçusu ile tanışmıştım tüm samimiyetimle söylüyorum adam senelik 1,5 milyon dolarlık malı pazarda eritiyor. ben de pazarda sattığı fiyat üzerinden toptan alım yapıyorum. ne mi yapıyor.
30 40 tane büyük market bağlamış. bunların elinde kalan ne kadar mal varsa markalı tüm ürünleri gidiyor sezon sonu 1 liradan 2 liradan alıyor pazarda 3 liraya 3 çiftini 10 liraya satıyor. bahsettiğim mal polaris gezer falan.
bir tezgahta 3 kişi çalışıyor.
uzatmiyim işini bilen parayı her yerde kazanıyor.
ne kadar emek o kadar yemek gibi bir şey pazar.
benim işim mağazacılık. ve 50 60 bin lira kuru paranız yoksa bulaşmayın derim.
yok aman ben bulaşırım derseniz. standından şişine malından lambasına kadar ürün temin ederim. aylık çalılşma ile teslim edebilirm.
ama bunun kiraası var maliyesi var iş oldu olmadı müşteri tanıdı beğendi beyenmedi sıkıntı.
ama bir mağaza tutturdunuz mu evladiyelik yatırımınız olur.
burada önemli olan ne kadar parayla ne kadar kazanmak istiyorsunuz.
pazar geçindirir ama buna dayanabilirmisiniz bu çok önemli
bir çok iş yaptım. ama bana göre dünyanın en zor işi pazarcılıktır.
günde 5 milyar kazananda var pazarda. adamlar 12 metre zeytin peynir tezgahı tutuyor.
gezerin spotçusu ile tanışmıştım tüm samimiyetimle söylüyorum adam senelik 1,5 milyon dolarlık malı pazarda eritiyor. ben de pazarda sattığı fiyat üzerinden toptan alım yapıyorum. ne mi yapıyor.
30 40 tane büyük market bağlamış. bunların elinde kalan ne kadar mal varsa markalı tüm ürünleri gidiyor sezon sonu 1 liradan 2 liradan alıyor pazarda 3 liraya 3 çiftini 10 liraya satıyor. bahsettiğim mal polaris gezer falan.
bir tezgahta 3 kişi çalışıyor.
uzatmiyim işini bilen parayı her yerde kazanıyor.
ne kadar emek o kadar yemek gibi bir şey pazar.
benim işim mağazacılık. ve 50 60 bin lira kuru paranız yoksa bulaşmayın derim.
yok aman ben bulaşırım derseniz. standından şişine malından lambasına kadar ürün temin ederim. aylık çalılşma ile teslim edebilirm.
ama bunun kiraası var maliyesi var iş oldu olmadı müşteri tanıdı beğendi beyenmedi sıkıntı.
ama bir mağaza tutturdunuz mu evladiyelik yatırımınız olur.
burada önemli olan ne kadar parayla ne kadar kazanmak istiyorsunuz.
pazar geçindirir ama buna dayanabilirmisiniz bu çok önemli
I
Yeni Üye31 yazı
Size tavsiyem gitti gidiyor, sahibinden ve sanal pazar üzerinden bu işe başlamanız sizin için daha iyi olur. En önemli kural malı alırken kazanmak satarken değil bunu başarırsanız devamı gelir.
Y
Yeni Üye73 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - an_q_ eğer sürekli yapacaksanız girin pazarcılıkta parasız kalmazsınız. eğer bi iki kere çıkıp sıkılacaksanız verdiğiniz parayı belki bi günde çıkarırsınız ama elinizde bi sürü mal kalır boşuna hammallık yapmış olursunuz. ayrıca sabah erkenden gidip yer bulup kiralamanız yaz kışta mutlaka çadır vs. kurmanız gerekicek. ben ne zaman pazara çıksam sağdan soldan tezgahlardan yardımcı olurlar her konuda. (çadır vs.) günlük 40 liranın altında da hiç kazanmadım(masraflar hariç kar kalan). şuan bıraktım elimdeki mallarıda hediye ettim ama o süreçte geçinmemi sağladı. zor geliyo ama insana. param kalmayınca mecbur çıkıyodum bazen. öyle işe gidip gelmeye benzemiyo aklınızda olsun. ayrıca pazara çıkmakla ilgili herhangi merak ettiğiniz bişey olursa kendi yaşadığım tecrubelerimle yardımcı olmaya çalışırım. |
Elimde yüklü olarak parti mallar var. Dökme yapmayı planlıyorum. Paraya ihtiyacım acil. Sizce İstanbul- Avrupa yakasından hangi pazarları tercih etmeliyim? Tahta bulmak zor mudur, fiyatı ne kadardır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aranmaktayım.
A
Yeni Üye89 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - ysfmchdylmz
Elimde yüklü olarak parti mallar var. Dökme yapmayı planlıyorum. Paraya ihtiyacım acil. Sizce İstanbul- Avrupa yakasından hangi pazarları tercih etmeliyim? Tahta bulmak zor mudur, fiyatı ne kadardır ? Yardımcı olursanız sevinirim. |
pazartesi Rami sosyete pazarı (erken gidersen yer bulursun) sırf giyim üzerinedir saat14.00-18.00 arası inanılmaz kalabalık olur genelde alışveriş yaparlar. cumartesi küçükköy pazarı basitçe yer bulursun tahta parası 15-25 arasında değişir eğer giyim bölümünde yer bulabilirsen kalabalıktan yürünemediğini görmüşlüğüm var okadar kalabalık... pazar gaziosmanpaşa pazarpazarı sakindir aman aman bi kalabalık yoktur alternatifi bulunabilinir tavsiye etmem. eyüp sosyete pazarı buda geneli giyim üzerinedir kapalı otoparka kurulur çadır güneş yağmur derdin olmaz özellikle anne bluzu vs. orta yaş bayana hitap edersen çok kazanırsın. ben 160 lira ile tezgah toplarken yan tezgahımdaki eleman 1200 ciro yaptım allah bereket versin demişti ... bunlar çıktıklarım ama daha iyileride vardır tabi bakırköyde falan.
B
Yeni Üye2 yazı
size tavsiyem önce küçük toptan alarak mesela 100 liralik çorap alıp ailenize çevrenize satın biraz genişletin işi öğrenin daha sonra büyültmeye ve semt pazarına çıkmayı deneyin birazcık tecrübeniz olsa fena olmaz diye düşünmekteyim. Başarılar.
Y
Yeni Üye73 yazı
Elimde 500 adet çocuk giyim eşyası var.(Tsört-kilot-sıfır kol tsörtler-tayt vb.) Yapacagınız tek sey alıp pazara dökmek olacak. Eger ilgilenirseniz mesaj bırakabılırsınız yada ysfmchdylmz@hotmail.com dan ulasabilirsiniz. İstanbul içi elden teslimat yapabiliriz. Eger görmek bakmaz isterseniz onuda ayarlarız görmenize bakmanıza imkan tanırız.
Aranmaktayım.
I
Yeni Üye14 yazı
bir cok yorumu okudum.gercekten bircok arkadas size deneyimleri ve kazanimlari ile yardimci olmaya calismis.burdaki herkesin samimi olduguna inaniyorum.uzun tecrubelerime dayanarak ticarete en uygun yerden basladiginizi (sermayenize gore )belirtmek isterim.3 sey cok onemlidir baslangicta en zor seydir.azim,devam,sabir...gercekten pazarcilik zordur ama sebat ederseniz dukkan esnafindan cok fazla avantajlari vardir ki bunu birkac yilda goreceksiniz.heryerde zorluklar ve kolayliklar vardir bunlar normal zaten zoru gormeyen kolay batirir.mal da bulursun zamani gelir ucuz da bulursun bunlardan korkma.tek korkacagin ac gozluluk olsun ki bunun piyasasina cikiyorsun yani yasayacaksin hele de pazarda...ama sen kanaatle basla derim buraya kadar basarabilir miyim kazanabilir miyim soruna az da olsa cevap verdigimi umarim.takimi camasir miya gelince once pazari gez derim sonra gonlundekini sec derim zira sevmedigin mal ile hemdem olamassin buna kendin karar ver.kesinlikle fazla mal alma baslangicda hatta mumkunse iade edebilecegin sekilde anlas bilmem varmidir ama sattikca ode seklinde calis derim bu sitresini azaltir.bunda tek sart durustluktur ama ama bilmiyorum boyle bir piyasa kaldimi :)allah muvaffak etsin istemek ne guzel calismak ne guzel......basarmak ne guzel....
izafe
M
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.sipariş tel:5458271883.
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.
K
Yeni Üye2 yazı
mrb kardeş once nıyet iyi bı nıyet sen yola baş koy kısmet allahtan hakında hayırlısı olsun çamasır da ıyı fıkır takıda takıyı ıstoçtan camasırıda mahmut pasadan alabılırsın
N
Yeni Üye34 yazı
Yazımı yanlış yerde paylaşıyorsam şimdiden özür dilerim.
Pazarcılık nasıl yapılır, nasıl başlanır hiç bilemiyorum ancak şu anda maddi açıdan son derece müşkül duruma düştüğümüz için başlayabilir miyim diye düşünmekteyim.
Bu konuda hiç tecrübesi ve bilgisi olmayan birine ne gibi tavsiyeleriniz olur arkadaşlar?
Buradan okuduğum kadarıyla pazarda yer sahipleri yeri kiralıyormuş ama o yeri kiralasak bile zabıta geldiğinde zabıtaya ne diyeceğiz? Burayı şu adamdan kiraladım mı deniyor? Zabıtaya bir evrak, belge vs göstermemiz gerekiyor mu? Zabıtalar bu şekilde yer kiralayanlardan para mı alıyor?
Bundan ayrı olarak, sizce pazarda ucuza birşeyler satılarak - masraflar düşüldüğünde ev geçindirilir mi? Öğrenci okutuyoruz, tek gelir bu olacak.
Tanesi 50 kuruşa çorap veya tanesi 1 liradan eşarp türü birşeyler satarak (takı da olabilir) bir günde ortalama olarak ne kadar gelir elde ederiz? Kiraladığımız yerin kira parasını ve varsa diğer masrafları çıkardığımızda, elimize ne kalır aşağı yukarı?
Bu şekilde haftanın 5 günü pazarda satış yaparak ayda 2.000 lira, misal veriyorum, kazanılabilir mi? Veya ne bileyim ne kadar kazanılabilir?
Vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli, bıçak sırtındayız şu an, son derece zordayız. Sizlerden gelecek doğru bilgilere göre hareket etmek istiyorum.
Bir de, Eskişehir'de daha önce pazarcılık yapmış olan veya halen yapmakta olan arkadaşlar varsa onlardan da fikir almak isterim.
Şunu da belirteyim: bu işe girdiğimizi farzedelim. Arabamız olmadığı için, satacağım ürün hafif birşeyler olmalı ki elde poşette veya yolculuk çantası gibi birşeyde taşıyabilrim en fazla.
Başlangıç olarak sermaye olarak ne kadar para olması gerekir? Hoş elimizde kuruş yok o da ayrı, belki oradan buradan 50- 100 lira gibi borç bulabilirsem diye ümitlenmekteyim.
Artık geceleri uyuyamaz olduk, bu işte de pek çok pürüz var. Yer kirası, mafya türü insanları, oydu buydu.
Olumsuz görüş belirtileceğinden kuşkum yok ama en azından doğru ve net bilgiler de verebilirseniz çok sevinirim. Bu konu benim için çok önemli, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Pazarcılık nasıl yapılır, nasıl başlanır hiç bilemiyorum ancak şu anda maddi açıdan son derece müşkül duruma düştüğümüz için başlayabilir miyim diye düşünmekteyim.
Bu konuda hiç tecrübesi ve bilgisi olmayan birine ne gibi tavsiyeleriniz olur arkadaşlar?
Buradan okuduğum kadarıyla pazarda yer sahipleri yeri kiralıyormuş ama o yeri kiralasak bile zabıta geldiğinde zabıtaya ne diyeceğiz? Burayı şu adamdan kiraladım mı deniyor? Zabıtaya bir evrak, belge vs göstermemiz gerekiyor mu? Zabıtalar bu şekilde yer kiralayanlardan para mı alıyor?
Bundan ayrı olarak, sizce pazarda ucuza birşeyler satılarak - masraflar düşüldüğünde ev geçindirilir mi? Öğrenci okutuyoruz, tek gelir bu olacak.
Tanesi 50 kuruşa çorap veya tanesi 1 liradan eşarp türü birşeyler satarak (takı da olabilir) bir günde ortalama olarak ne kadar gelir elde ederiz? Kiraladığımız yerin kira parasını ve varsa diğer masrafları çıkardığımızda, elimize ne kalır aşağı yukarı?
Bu şekilde haftanın 5 günü pazarda satış yaparak ayda 2.000 lira, misal veriyorum, kazanılabilir mi? Veya ne bileyim ne kadar kazanılabilir?
Vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli, bıçak sırtındayız şu an, son derece zordayız. Sizlerden gelecek doğru bilgilere göre hareket etmek istiyorum.
Bir de, Eskişehir'de daha önce pazarcılık yapmış olan veya halen yapmakta olan arkadaşlar varsa onlardan da fikir almak isterim.
Şunu da belirteyim: bu işe girdiğimizi farzedelim. Arabamız olmadığı için, satacağım ürün hafif birşeyler olmalı ki elde poşette veya yolculuk çantası gibi birşeyde taşıyabilrim en fazla.
Başlangıç olarak sermaye olarak ne kadar para olması gerekir? Hoş elimizde kuruş yok o da ayrı, belki oradan buradan 50- 100 lira gibi borç bulabilirsem diye ümitlenmekteyim.
Artık geceleri uyuyamaz olduk, bu işte de pek çok pürüz var. Yer kirası, mafya türü insanları, oydu buydu.
Olumsuz görüş belirtileceğinden kuşkum yok ama en azından doğru ve net bilgiler de verebilirseniz çok sevinirim. Bu konu benim için çok önemli, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
P
Yeni Üye13 yazı
arkadaşlar mrb pazarda satabileceğim toptan bayan ürünleri arıyorum kazak bluz hırka tayt vb. ilgili arkadaşlar mesaj atabilir.
Toptan bayan ürünleri arıyorum
B
Üye137 yazı
23/11/2013 : 21:04:30#23
Web sitesi
Alıntı
Merhaba cik uygun bebe cocuk giyim urunleri mevcut.www.pedibebe.com ayrica ihracat fazlasi hatam giyim mevcuttur.tum illere ucretsiz kargo imkani
R
Yeni Üye2 yazı
s a arkadaşlar elimde 300tane çocuk eşortmanı var alt üst artı eleği var üstünde üç parçabirden almak isteyen bana 0538 484 04 48 ulaşabilir sahibinden com da resimleri var ilan nosu.148594399
R
Yeni Üye2 yazı
bayan elbisesidemevcuttur 230 adet
B
Yeni Üye34 yazı
Bu yazılar sana uzAk gelbılır kayserili bi kız var onunla calısmaya basladık cok ıyı anlastk bı ara benı derdın neyse pazarla ılgılı her sey her konu hakkında elımden gelenı yapım kar amacı gutmıyorum sadece bıyerde calısmak yerıne kendı ısını yapmak ısteyenlere yardımcı olmak nıyetm ara 0538 618 47 24 emre
---e---
C
Yeni Üye47 yazı
pazarcılık uzun yıllardır bir çok insan ın umut kapısıdır tabiri caiz se ticaretin ilk basamağıdır dıştan bakıldığında basit yapılabilirliği olur gibi gelir insana bügün sanıldığı kadar da kolay değildir öyle istediğin pazara gidip tezgah kuramazsın herkesin yeri var günümüzde artık pazarlar başı sonu kapanmış büyümeleri belediyelerce sonlandırılmıştır hatta bir çok pazar yeri kapanmıştır da ancak kiralık yer bulacaksınız sabahın erken saatinde araştırıp boş yer arayıp bulcaksın kirayı peşin vercen onun haricinde belediyeye işgaliye vereceksin dernek oda dan gelenlere aynı birde sizin günlük yeme içme yol gibi masraflarınız pazarlarda ürününüz ne kadar zenginse satışınız o kadar iyi olur öyle ufak tefek tezgahlar kimsenin ilgisini çekmez tezgahında al benisi olmalı yazma eşarp çorap çamaşır gibi tezgahta bayan satıcının olması daha artı avantaj sağlar ama fiziki şartlar bir bayana uygun değildir kışı yağmuru soğugu var yazın sıcağı güneşi zor dur yani yaşınız fiziğiniz tezgahlara bakınız her şey günlük sıfırdan kuruluyo tezgahlar çadırlar sabah ayrı akşam ayrı tabi iyi satış yapıp para kazandınız zaman bunların çoğunu umursamazsınız burda sorulması gereken soru pazarlarda gördüğünüz kişinin yerinde olabilirmisiniz bunu yapabilirmiyimi sormalısınız kendinize hiç bir şey dıştan göründüğü kadar kolay değildir
cederetex
M
Yeni Üye52 yazı
ürünlerimiz tamamen el işlemesi olup avize abajur ve gece lambası olarak imal edilmektedir.boncuklama sistemiyle süslenerek renk verilir.değişik osmanlı motifleri,logolar,taraftar ve isimli siparişler dogrultusunda siz ilgili arkadaşlara sunulmaktadır.çocuk gece lambalarımızda özellikle diğer ürünlerimiz gibi ilgi görmektedir.piyasada çok fazla bulunmayan ürünlerimizi toptan ve perakende olarak satışa sunuyoruz.gerekli bilgi ve sipariş için tel:05458271883 suzinak-@hotmail.com
M
Yeni Üye75 yazı
Meloshop
P
Yeni Üye6 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz