2004 yılında babam bir güvenlik hizmetleri şirketi kurdu 2009 da kadar işletti ve trafik kazasından ötürü kaybettim kendisini o sırada antalyada askerlik yapıyodum ve 22 yaşınday idim.
Şirket baba emaneti ve cevremin telkinleri ile üstüme aldım askerlik görevim devam ederken ve 11 ay sonra askerliğim bittğinde şirketin kapısından içeri girdim eski ortakların şirketi hıyanetle yönetmesi ve akrabağlarımın bu durumu engellememsi patronun kaybının piyasada kötü bir imaj bırakması nedeniyle şirketin 500 milyarlık bir borc içinde olduğunu gördüm.
Eski ekibi dağıtıp yeni bir ekip kurdum eski dönemlerden kalan borcun 300 milyara yakını kaybettim ancak pisaya o kadar kötü ki güvenlik sektörün de rüşveti fiyatların düşük molşu maliyetlerin yüksekliği siyaset ve yaşımın çok genc oluşu 2010 da battım.
batınca ailemi memleketim ankara yerleştirdim ve rusyaya gittim oarada pazarlarda çalıştım evlendim ve eşimle türkiyeye döndük ve hala maddi sıkıntılar içerisindeydik çünkü evlilik vb masraflar oturum izinleri çok yüksek tutarda eşim kaçak olarak bir anasınıfında çalıştığı için deport edildi ve okulada bir miktar ceza kesildi okulun mahkemesi sürüyor.
Bunun üzerine tekrar rusyay eşimle döndüm çocuğumuzu 5 aylık iken kaybettik 2 mizde sinir hastası oldu kazandığım para yetişmemeye başladı ve sağdan soldan bir destek de bulamadım.
Şuan eşim deport olduğundan türkiye bir ceza cıkardı ve yeniden vize vermede problem cıkartıyo en az yazısmalar 1 seneyi bulacak diyor.rusyada para kanmak çok zor türkiyeye döndüm eşimden ayrı kalmak beni mahvediyor.
BİZİM İSTEĞİMİZ BU DURUMUMUZU BİR ŞEKİLDE BİR AVRUPA DEVLETİNE ANLATIP KORUMA VE YARDIM İSTEMEK GÖÇMEN OLARAK Kİ Bİ ÇOK ZOR BİR İHTİMAL YAHUT KAÇAK BİR ŞEKİLDE YANİ BİR BÜYÜK BİR GEZİ GEMİSİ İLE İTALYA FRANSA İNGİLTERE NORVEÇ İSVEÇ FARK ETMEK GEZİ AMAÇLI GİDİP İLK LİMANDA KAÇIP KAÇAK YAŞAYIP ÇALIŞMAK.
BU KONUYU NASIL ÇÖZERİM KAÇAK OLARAK AVRUPADA NERELERDE BİR DÜZEN KURARIM KİSİ YAKALINIRSAN EŞİNDE SENDE HAPİS YATARSIN KAÇAK OLDUĞUN ÜLKEDE DİYOR KİMİSİ DÖKÜNTÜ İŞLER YAPAR İYİ KÖTÜ YAŞAR 5 YIL SONRA GİDER TESLİM OLURSUN DİYOR
BEN NE YAPAYIM Bİ AKIL VERİN