Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Parti Malları Çok Ucuz 1. 50 Tl 600 Adet

BaşlatanmehmetbTarih19/03/2013 20:02:31Yorum77

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Gecen sene almış olduğum 1000 adet parti malından yaklaşık 400 ünü sattım 500 600 adet elimde kalmıstır isteyene resim gönderilir sadece istanbul içi elden teslim edilir
Bugün ne oldum deme yarın ne olacağım de

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
77 yorum
Üye146 yazı
Ürünlerimiz kendi imalatımızdır, LÜTFEN siparişleriniz için irtibata geçiniz, siparişler 100 lük paketler, renk ve serili şekilde talepleriniz doğrultusunda hazırlanır. kaliteli kumaşlardan kullanıyoruz, ilk amacımız amatör ruhumuzu koru**** müşteri memnuniyetidir, ürünlerimiz resimlerdekinin birebir aynısıdır. Müşterilerimizin talep-isteklerine göre renk,model ve beden yapılır, sürekli devamı olan ürünlerdir. Fiyatlarımız ve kalitemizle iddialıyız.
https://www.facebook.com/birincieldenhalka

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
hocam ürün resimlerini tek tek göndermek yerine sayfada paylaşsanız olmuyor mu ? eğer olmuyorsa kusura bakmayın yeniyim ve resimleri sana zahmet ysfmchdylmz@hotmail.com a rica edicem.
Aranmaktayım.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye16 yazı
mail yazanlara resimler gönderildi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye73 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmetb
mail yazanlara resimler gönderildi

gönderildi fakat fiyat göremedim hocam ben. en az ne kadar alabiliyoruz fiyatı ne kadar oluyor ?
Aranmaktayım.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye16 yazı
arkadaslar hepsini birden vermeyi düşünüyorum tane fiyatı 1. 5 tldir.Yine fiyatta cüzi birşeyler yapılır.Secerek almak isterseniz bayan veya erkek tanesini 2 liradan verebilirim.en az alım 50 adettir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye11 yazı
resim ve fiyat bilgisi alabilirmiyim
www.ucuzcubakkal.com Türkiye'nin En Kaliteli ve En Ucuz Sanal Bakkalı...

Yerleşim Türkiye / Bursa
Üye468 yazı
elınızde ne tur mal var

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye97 yazı
merhaba fotolarini gonder bi bakayim.. facebook um dan da olabilir nuri_c01@hotmail.fr gorusmek dilegiyle..

Yerleşim Fransa / BrestMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Bize de ürünleri resımlerı fiyatlari ile birlikte e-posta olarak gönderirseniz memnun oluruz. Saygilar.
apell_1983@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye97 yazı
nuri_c01hotmail.fr adresime resimleri alabilirmiyim?

Yerleşim Fransa / BrestMeslek Ticaret