Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Boş Ofisim Var Ne Pazarlamalıyım

BaşlatanonurdilemreTarih16/03/2013 20:51:05Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
arkadaşımın boş bir ofisi var iş hanı içerisinde burayı bir bayilik alıp distirbütorlük gibi kullanmak istiyorum ya da su arıtma cihazı gibi ürünlerin bağlantısını sağlayıp primle altımda satış ekibi kurmak istiyorum.sizce neler yapabilirim ?ne satabilirim ?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye340 yazı
Topik camasir topu
Deodorant
Oda parfumu
Rezistansi görünmeyen çelik ketıl
Diş macunu diş fırçası diş parlatıcı üçü bir arada
300ml ucuz tnk oda siprey
Tanıtım amaçlı ıslak mendil

Yukarıda saydıklarımin hepsine biz çalıştık gayet karlı bir iş size karsiz gelebilir ama biz bu ürünleri 60 kişilik ekiple satışını yapıyoruz çamaşır topunun distribitorlugu mevcut bizde sizde bunlarla satış yapt rtmak istiyorsanız iletişime geçelim bize ekibinizin kaç kişi olduğunu belirtmeniz yeterli iyi çalışmalar dileriz
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
Boş ofisten yola çıkarak iş kurulmaz. İşe karar verilir sonra o iş (eğer gerekiyorsa) ofis tutulur. Burada asıl olan iş yoksa ofis en kolay kısmı. İş içinde senin sermayen, tecrüben, bulunduğun bölgendeki ihtiyaçlar-boşluklar, sabrın önemli. Ve en önemlisi fıtratına uygun olan işi seçmen-kurman.

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Yeni Üye94 yazı

eaxoy zaten mevcutta bir işim var ben bana ek gelir getirebilecek pazarlama ekibinin yurutebilecegi prim sistemiyle satış yaptırabilecegim ürünleri arıyorum. tek işle yetinmek mantıklı gelmiyor bana o ofis bomboş duruyor ve kirası elektrigi suyu yok yani masrafsız bunu degerlendirebilecegim bi iş

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı
alışveriş bana ürünlerin görselleri , kar marjı tablosunu yollarsan sevinirim bu tarz bişey düşünüyırdum bende sağol. onurdilemre@yahoo.com

Üye340 yazı
sabah ofise gecince mail atayım bana mail adresini gönder atayım maili
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
pazarlama ekibi kuruluşu ve yürütmesi yan iş olarak yapılabilecek bir iş değil ne yazık ki...

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Yeni Üye94 yazı
senin görüşün bence o . daha öncelerdede çakmak ve oyuncak sattırdım ekip kurup denizlide bu tür şeyleri satabilecek kişiler mevcut ama ben tam anlamıyla ilgilenemeyecegim için prim sistemiyle küçük değil büyük şeyler sattırmak istiyorum..

Yeni Üye80 yazı
ıslak mendil var elimizde yüklü adetli 3500 adet

Green Babies Organik Islak Havlu

BİR KOLİDE 24 ADET PAKET BULUNMAKTADIR.

ULUSLARARASI STANDARTLAR İLE BELİRLENEN BEŞ BUÇUK PH DEĞERİNDEDİR.

ALKOL İÇERMEZ.

MİNİMUM SİPARİŞ ADEDİ BİR KOLİDİR.

KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.

ALACAĞA KARŞILIK ALINDIĞI İÇİN UYGUN FİYATA VERİYORUZ.

1 KOLİ 24 ADET OLUP 24 TL DİR.

PİYASADA 5 TL YE SATILIYOR İNTERNETTE ARAŞTIRIN ÜRÜNÜ

%100 saf pamuktan boya kullanılmadan beyazlatılmış olup bebeğinizin hassas cildi için uygundur.

Green Babies Organic Yeni Doğan organik pamuk ve saflaştırılmış su içeren nemli bir pamuk mendildir. Yeni doğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.

Bebeğinizin cilt pH'ı ile uyumludur. Alkol boya maddesi kimyasal ajan parfüm ve sentetiklif icermez. Green Babies Organic ile bebeğinizin cildini koruyucu tabaka Verniks'e zara vermeden ilk gunden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz?.

applephone4s@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye94 yazı
alt katında zaten fatura ödeme merkezimiz ve bilet satış ofisimiz var üst katını değerlendirecektik. emlakçı bir arkadaşa kiraya verdik geçen hafta yapacak bişey bulamadık.

Üye658 yazı
Çevren geniş ise bize bireysel emeklilik yaptırmak isteyen bireyler bul yaptıracağın her bireysel emeklilik satışı için bizden komisyon yap senin yapacağın çok basit bize bireysel emeklilik yaptıaracak kişinin telini vereceksin satış olursa primi almaya hak kazanacaksınız.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye80 yazı
yaz geliyor ıslak mendil satın kolisi 25 tl içinde 24 adet vardır. piyasada 2 tl ye satılıyor. dükkanlarınızda rahatlıkla satabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
su arıtma cihazı satabilirsiniz toptansuaritmacihazix.com
ccc

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat