Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanya Da Tesettür Butik

Başlatanrealist-Tarih14/03/2013 21:59:21Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Selam arkadaslar

Yaklasik 1-2 senedir aklimda olan bir fikri burda paylasip sizden fikir alisverisinde bulunmak istedim.
3-4 Haftadirda bu siteyi kesf ettim ve bayagi bilgilendim ve en nihayetindede kayit olup fikrimi sunuyorum.

sorularim.

1-Mallari markali olmak sarti ile (AKER,ARMINE,TEKBIR vs vs ) ucuza alma sansim varmi ? yada bayisindenmi almak zorundayim ?

2-Almanyaya gönderecek araci nerden bulurum veyahut kendimmi gidip almam lazim? evetse gümrük isleri nasil olucak nekadar mailiyeti olur ?

3-Orta halli bir butik 100-150 mt2 buyuklugunde kac parca ürün bulundurulur? Mailiyeti TL olkarak kac para tutar .Ve ürünlerden kac beden bulundurulur?

simdilik bunlari cevaplayan saygideger arkadaslar olursa cok sevinirim
Dünyanin cömertligi barindirdigi kisa ömürlerden bellidir.

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye180 yazı
Berline slm,tesettür konusunda mannheim ve stuttgart sehrini gezmen gerekir cok dükkan var neler satiyorlar fikrin olur kolay gelsin
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı

bu tarz bir işi başka bir ülkede yapmak için bende biraz araştırma yapmıştım geçen sene başka bir işe yoğunlaştığım için çok derinlere inemedim ancak aklımda kalan ihracat devlet tarafından desteklendiği için vergi gümrük gibi angarya işleri devlet bir kaç sene erteliyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
selam,

Arkadaşım, güzel düşünmüşsün. Belli bir kesime hitap etmek hedef kitlesini belirlemek işin yarısını başarmaktır. Eğer bu kondu da ciddi iseniz,, kurulum ve işletme giderlerini amorti edebilirim. Hatta tanınmış marka değil kendi ve kaliteli ürün yapabilir iseniz şansınız dahada artar. nedenini mail adresinisi verir iseniz geniş bir şekilde açıklarım

hikmetduman@hotmail.com
+905074905276
+902125968237

görüşmek umuduyla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
hedef kitlesi belli Tesettür giyiminde kisitli secenekleri olan bayanlar.Kendi marka ve modelleri beyendirmek reklam ve zaman ister ve cok külfetli olur.Yinede yazisip fikirini alabilirim.

musdii@web.de
Dünyanin cömertligi barindirdigi kisa ömürlerden bellidir.

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Di?er
Üye159 yazı
angelina marker de mi ılımlı islamcı oldu

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye109 yazı
realist

Türkiyeden almak istediğin bu tür malzeme resmi ihracat işlemine tabidir.Türkiyede de bunu Gümrük Müşavirleri takip eder.Fedex veya benzeri kargo şirketleri bu işi yıllardır yapıyorlar.Almanyaya ulaşımı o şekilde daha rahat çözebilirsin.Armine,Tekbir gibi markaların ürünleri için de doğrudan şirketle temasa geç ve sor.En sağlam cevabı onlar verir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat