Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ayakkabı Ve Çanta İhracatı Hakkında.

Başlatanexport35Tarih11/03/2013 14:48:59Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar selamlar,

Araştırmalarım sonucu bu güzel siteyi buldum.Paylaşım dolu bir çok mesaj okudum bu sebeple, Türkiyede üretimini yapmakta olduğumuz ayakkabı ürünlerini bir çok tanınmış markaya göndermekteyiz.Ürün yelpazemizin geniş olmasından dolayı özellikle bayan kaliteli deri ve komfor üretimi olan ayakkabılarımızı yurtdışına ihraç etmek istiyoruz.

Bu doğrultuda yurtdışında bu iş ile ilgilenen yada yönlendirebileceğiniz firmalar var ise çok sevinirim, yada bu konu ile ilgili talepleri olan siteler mevcut ise yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,
''Türkiye üretim merkezli ayakkabı ve çanta ihracatı.''( AyrıcaPortföy genişiliğinden dolayı Türkiyeden istenilen ürün ivedilikle temin edilmeye çalışılmaktadır.)2.sektörümüz Yaş meyve sebze üretimi ve ihracatıdır.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye50 yazı
frmasıı üzerinden tekstil ihracatımızı gümrüklendirebilecek kotası musait kimse varmı
05457667328

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı

Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
Yazi guncelmi hala
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Turkmenistandan ilgileniyorum, urun katologunuzu ve fiyat listenizi gonderebilirmisiniz. akerki@mail.ru

Yerleşim Türkmenistan / AsgabatMeslek Doktor
Yeni Üye38 yazı
Merhabalar.Resim ve fiyat bilgisi varsa katalog yollarsanız size yardımcı olabilirim. e mail; dermanaydin@hotmail.com İş hayatinizda başarılar dileriz
dermanaydin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
Merhabalar;
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen arkadaşlar aramaktayız.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

Saygılarımla;

Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk