Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

10. 000 Tl İle İthalata Baslanabilir Mi?

BaşlatanmtavoTarih11/03/2013 12:04:17Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar.

elimde 10.000 TL kadar bir birikimim var. bu parayla ithalata baslanabilir mi? Baslanirsa hangi ulkelerden nele alinip, ic pazarda kolaylikla satilabilir?

Tesekkur ederim. iyi gunler.
Saygilarimla,
Mehmet Tavoglu

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye58 yazı
o parayla yurtdışından anca bavul ticareti yaparsın. bavulla getirir satar gider yine getirirsin.

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Üye324 yazı
Doğru ürünü bulduğun takdirde yeterlidir.
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye109 yazı

paranın miktarı o kadar önemli değil.bazen insanlar öyle akla hayale gelmeyecek fikirler bulurlar veya işlerle uğraşırlar ki hepimiz şaşırır kalırız.ama sonunda o adamlar gerçekten başarıyı yakalarlar.önemli olan yerinde ve zamanında doğru ürünü bulmak,doğru adımı atmaktır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba. Ben Çin'in Hangshou kentinde yaşıyorum. Aslında ithalat için küçük sayılacak bir rakam ama aklımda sizin için birkaç iş var. Doğru kişi ile yazışıyorsunuz. benimle iletişime geçiniz
huseyinaci@hotmail.com
İŞİNİZİ KURUN

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı
Tavsiyelerinizi genelde paylaşırsanız böyle girişimde bulunmak isteyen arkadaşlara yardımı olacaktır
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huseyinaci@hotmail.com
Merhaba. Ben Çin'in Hangshou kentinde yaşıyorum. Aslında ithalat için küçük sayılacak bir rakam ama aklımda sizin için birkaç iş var. Doğru kişi ile yazışıyorsunuz. benimle iletişime geçiniz
huseyinaci@hotmail.com
Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
merhaba,
aslında sizin hangi sektörde ithalat yapacağınıza bağlı ilk aşadama portföyünüzün ne olduğunu düşünün sonrasına araştırmanızı yapın derim bujiteri olur telefon aksesuarı olur kılıfı olur bu sektörlerde tanıdıklarınız var ise size yardımcı olabilirim.
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat