Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Başarıya Ulaşmak İçin Kurumsal Kimlik Gerekir

BaşlatanSmyrnamedTarih10/03/2013 17:00:34Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı

Kurumsal kimlik neden önemlidir?
Kurumsal kimlik tasarımında amaç, şirketin kendini hedef kitleye en iyi ve doğru bir şekilde görsel olarak ifade edebilmesidir. Kurumun logosu, logoyu bütünleyici renk ve çizgiler, kartvizit, antetli kağıt, zarf, cepli dosya, fatura gibi çalışmalarda en doğru şekilde kullanılmaktadır. Tüm kurumsal kimlik baskılarınızda aynı görsel bütünlük sağlanmakta ve şirketinize imaj katacak bir kurumsal kimlik hazırlanmaktadır.

Kurumsallaşmayı hedefleyen şirketlerin, kurum kimliğini özetleyecek profesyonel bir logoya sahip olmaları özellikle logonun şirket kültürüne, sektöre ve ürüne uygun renkte olması, biçimi, rengi, şekli itibariyle kurum kimliğinin, hedef kitlede doğru algılanmasına dikkat edilir.

smyrna_medusa@hotmail.com.tr

Logo - Kartvizit- Kurumsal Kimlik ve diğer tasarım işleriniz için iletişime geçiniz.

Logo - Kartvizit- Kurumsal Kimlik ve diğer tasarım işleriniz için iletişime geçiniz.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye45 yazı
ilan günceldir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Grafiker
Yeni Üye45 yazı
Kurumsal kimlik çalışmalarınız için yardımcı olabilirim.

Yeni Üye45 yazı

ilan günceldir

Yeni Üye29 yazı
Biraz ayrıntılı fiyat versen, ne tür tasarımlar yapıyorsun onlardan örnekler sunsan ve referansların kimler? Bunları bilmeden kimse kurumsal kimlik çalışması yapmaz diye düşünüyorum. Biraz daha ayrıntı güzel olur diye düşünüyorum. Saygılar, selamlar.
Hersey sirasinda ve zamaninda yapilmalidir. Mustafa Kemal ATATURK

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Gerçek bir ajanstan kurumsal kimlik çalışması isterseniz. www.harikulademedya.com referans olarak çalıştığımız onlarca firma, dernek ve kurum göstere biliriz, bununla birlikte sadece ekibimize bile bakmanızı tavsiye ederiz.... www.harikulademedya.com/ekibimiz.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.harikulademedya.com/ekibimiz.htm
Harikulede Medya Social and Internet Marketing

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Reklam
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - duru1
Biraz ayrıntılı fiyat versen, ne tür tasarımlar yapıyorsun onlardan örnekler sunsan ve referansların kimler? Bunları bilmeden kimse kurumsal kimlik çalışması yapmaz diye düşünüyorum. Biraz daha ayrıntı güzel olur diye düşünüyorum. Saygılar, selamlar.

Özel mesaj atan herkese çalışmalarımı sunabilir ve fiyatlarımı söyleyebilirim.

Bunların yanında lise ve üniversitede dahil olarak 9yıldır Grafik Tasarım ile ilgileniyorum. 4yıldır da prof. olarak tasarım yapıyorum.

Yeni Üye45 yazı
İlan günceldir.