Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışında Torf ( Fide Torfu ) İthal Etmek

BaşlatandeardeTarih09/03/2013 17:19:29Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba yurt dışından ithal 1.sınıf torf getirmek istiyorum yardımcı olabilcek arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye216 yazı
Torf su an almanyada bir cok sehirde imalat ediliyor...Ben köln cevresindenim ve Frankfurt cevresinde bir cok firma var , istediginiz Torfun özelliklerini bildirin ben arastirma yapip size döneyim....Bu Avrupa capinda da olur...
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye60 yazı
dearde güzel bir fikir kardeşim iş yapar bence

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı

sayın suer özelliklerinden kasıt 1.sınıf fide torfu bu ürünün analizleri değişkendir. anlaşabilecegimiz firmalardan analiz raporu isteyecegiz. klasman fido torfu var o kalitede

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
Neden yurt dışından getirtmek istiyorsunuz? Türkiye'de torf yok mu? Benim bildiğim var ve burada imalatını yapıp dağıtımını da yapabilirsiniz.
H.H

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
Gürcistan Torf ocağımızdan haziran 2013 itibarıyla torf sevkiyatımız başlıyor, teleplerinizi bekliyoruz,
İthal Torf

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye181 yazı
arkadaslar torfun merkezi olan litvanyada yasiyorum. cidden ilgilenen ticareti lafta degil realiteye dokecek arkadaslar lutfen yazsin . hali hazirda turkiyeye cicek uretici arkadaslarimiz icin torf getirtiyoruz..

Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Saygıdeğer Arif bey ben Litvanya torfu arıyorum iki yıldır. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? 6veya 7 metre küp halinde yaklaşık 100 adet lazim yardımcı olursan sevinirim saygılar
0544 282 0535

Yerleşim Türkiye / Gaziantep