Öncelikler herkese Selam.Arkadaslar forumlarınızı hep takip etmekteyim internetten herzaman bişeyler arastırmakyım ama artık işin içinden çıkamıcagım bir konuya takıldım 2 haftadır.Bu marka ürünlerin örnegin Louis Vuitton,Gucci,Armani,Burberry,Lacoste vb. ürünlerin nerden alındıgı bakıyorum piyasa fiyatları 200,300,400 ytl ustu urunleri arkadaslar 90-150 gibi fiyatlara satıyorlar birde bundan onlarda kar ediyorlar üstüne aldıkları toptancılarda kar ediyor.urunlere baktıgım zaman cidden orjinal gibi yada öyle bi yapılmıski orjinalden hiç bir farkı yok.İnanın bu ürünleri bulmak için arastırmadıgım yer kalmadı izmitte oturuyorum kalktım İstanbula gittim geçen hafta girip çıkmadıgım yer kalmadı ama gene markaya dair fazla bişey bulamadım arkadaslar artık çıkmaza girdim yani arastırıpta bulamamak cidden çok morel bozucu bişey ama insanlar bulamadıkça bir o kadar inada bindiriyor.En sonra sizlere sormak istedigim bu ürünler dukkan sahipleri kimlerden nerden alabilir yada bunun toptanını yapan insanlar nerden tedarik ediyor bilgisi olupta bilgilendirmek için zamanını ayıran butun koniks üyesi arkadaslarıma şimdiden çok TEŞEKKÜR EDERİM.
İlk mesaj