Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Telekomdan Bol Bol Kazançlar. Buyrun. . .

Başlatansahi1453Tarih05/03/2013 10:22:07Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Telekomünikasyon sektöründe yeniden yapılanmadan doğan kazanç fırsatını sizlerle paylaşıyoruz...2000-3000 TL ek gelir imkanı;

Merhabalar şuan evinizdeki telefon ve internete ayda verdiğiniz parayı düşünün yada cep telefonuna harcadığınız aylık miktarı?Şimdi bu miktar bizi neden ilgilendiriyor?Çünkü artık biz bu miktarın bir bölümüne ortağız.Nasıl mı?
Oris Telekom sizlere sağladığı kazanç fırsatı ile ciddi gelirler elde edebilirsiniz.Yaptığınız çalışma ile doğru orantılı kazanç sağlarsınız ve bu çalışma sandığınız gibi zor değildir.Daha net olalım siz Oris Telekom temsilcisi olduğunuz zaman kendinize telefon ve internet abonesi bulmanız gerek ayrıca sizin ekibinizin bir parçası olacak en 3 kişi bularak bu işi onlara da öğretmelisiniz.Yapmanız gereken tek şey budur.

Peki neden bu iş?Bakın ben yıllarca düşündüm hangi işi yapmalıyım?Hangi sektörde sürekli ve dolgun gelirler elde edebilirim diye sonunda kafamda birkaç iş projesinin temeli gelişti.Dedim ki kendi kendime herkes harıl harıl ev satın alıyor yada araba alıyor..bu iki sektörden en güzeli ve daha garantilisi ev işiydi.Peki ev alıp satmak güzel iş ama sermaye nerde?YOK..Dedim ki kendi kendime ev alacak sermayem yoksa evde kullanılan bir şeyler üzerine yoğunlaşmalıyım..Bu sırada Oris Telekom’la tanıştım sermayesi kazanç için ideal bir sistemdi..

En önemlisi kandırmaca yok..Herkes Oris Telekom’a geçince daha önce aldığı hizmeti aynen almaya devam edecektir.
Pazarı çok çok geniş.13 milyon bireysel aboneli yıllık 15 milyar dakikalık ve 5 Milyar TL hacme sahip bir Pazar.
Hesap verecek amir-memur kimse yok.Yani İŞ SİZİN İŞİNİZ.
Helal kazanç çünkü çalışırsanız kazanırsınız.
Şunu iyi bilin inanın çevrenizden zaten 10 tane telefon abonesini rahat bulursunuz.Sizin yapmanız gereken 3 kişiyi de sizin gibi temsilci yapmak ve bu üç kişinin tabir caizse ustası olmanız ve işi öğretmenizdir.
Özellikle ve özellikle üniversite öğrencisiyseniz yada Avon,Oriflame,Amway tarzı işler yaptıysanız harika bir ve sürekli kazanca her şeyiyle hazırsınız demektir.
Düşünüyorum da ben üniversitedeyken hiç bu şekilde iş fırsatı olmadı ben part time adı altında saatlerce üç kuruş için çalışırdım.Oysa şimdi bu işi duyan bir üniversiteli kapı kapı dolaşsa ve 3 arkadaşını bu işi öğretse tamam paşalar gibi geliri elinde olur.Ekmeğini genç yaşta kazanır ve rahat rahat okulunu bitirir.ay sonunu düşünmez para yatımı yatmadımı babamdan diye bankaya yüz kere gitmez.
Birde ev hanımı boyutundan bakalım.Muhteşem bir konsept ev hanımları için neden her koşulda pek çok üye bulur ve bu üyeler sayesinde başka üyeler bulur derken işini büyütür.Çünkü ne dedik İŞ SİZİN İŞİNİZ.
Bir memur açısından bakarsak iş yerindeki arkadaşlarını üye yaparak oda yan gelir elde edebilir.Tıpkı ek ödeme gibi tıpkı ek ders gibi bir düşünün aylık 600-700 TL ek geliriniz olsa ne kadar rahatlarsınız.
Bu kadar dil dökmemin sebebi nedir bende para kazanacağım ama şunu unutmayın kendine çalışan bir yapıya sahip değilim tüm üyelerimi destekleyeceğim yeri gelecek kendime değil onlara üye arayacağım yada onun adına üye yapacağım onun altına üye kaydedeceğim.
Kısacası çalışarak çok başarılı olabileceğiniz bu iş konseptinde sizlerle beraber çok büyük rakamlar muhteşem rakamlar kazanmak için varız.Aylık 2000-3000 TL hedeflerinde kazandırmak istiyorum ve istiyoruz.Ciddi manada bu işi düşünenler lütfen aşağıdaki numaradan beni arasınlar.ayrıca bazen kayıt bedelinden bahsetmediniz diye sitem alıyorum sanki kötü niyetliymişiz gibi onu a dipnot olarak aktarayım ki kimseye karşı kul hakkım olmasın;
Oris Telekom Müşteri Temsilci, 1 defaya mahsus olmak üzere
Eğer üniversite öğrencisiyse 95 TL,
Eğer Gazi ve şehit ailesi ise 95 TL,
Diğerlerine 295 TL’dir
Ödediğiniz bu hizmet karşılığı size Oris Telekom Müşteri Temsilcisi çantası ve abone kayıt formları gelir.Ayrıca şirketle yapacağınız kargo işlemlerinde para ödemezsiniz.
SINIRLARINIZI ZORLAMADAN BAŞARILI OLUP OLAMAYACAĞINIZI GÖREMEZSİNİZ.
Saygılarımla
Hüseyin KAVAK
0505 333 83 28
Thk64@hotmail.com
www.oristelekom.org

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum