Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurt Dışına Karton Tabut

Başlatanmimar serpilTarih02/03/2013 14:15:19Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Yurt dışına gönderilmek üzere 160 kg. taşıyabilecek renkli vinil kaplamalı veya kaplamasız karton tabut imalatı yapabilecek imalatçı arıyorum.

ilgelenen: mimar.serpil@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye26 yazı
istediğiniz tam olarak nedir resim varmı ve adet nedir

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye107 yazı
max. 80 kg. taşır onlar ??

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Yeni Üye7 yazı

karton tabut yurtdışına gidecek yılda 30.000 adet isteniyor. bende örnek fotoğrafları var. taşıma kapasitesi yani mukavemeti 159-160 kilo olması isteniyor. Bu imalatı karton ambalaj işi yapan üretici yapar. Bana böyle bir üretici firma gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye37 yazı
Bana da profilimdeki e-posta adresime teknik bilgilerini ve resimlerini atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım hanımefendi.
H.H

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye7 yazı
mail adresimi sitedeki ismimle karıştırmışım ilanımla ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Aşağıdaki adresi dikkate alınız lütfen.

serpil.tsr@gmail.com

Yeni Üye7 yazı
Teknik resim isteyen arkadaşlar şuan bir iş seyahatindeyim en kısa zamanda istemiş olduğunuz teknik resimleri tarafınıza göndereceğim

serpil.tsr@gmail.com

Yeni Üye20 yazı
merhaba imalatçı olarak yarımcı olabiliriz.ama dafa fazla bilgi lazım.teknik açıdan görmemiz lazım. evren2713@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
www.kartonstandart.com

www.facebook.com/kartonstandimalat

Uzmanlık alanımız karton ve türevi malzemeden teşhir ekipmanları, dekor, mobilya ürünlerimiz ile tasarım ve imalatçıyız. Bahsettiğiniz baskılı tabutlardan yaptığımız çalışmalar mevcut. Proje referansı mevcuttur.

bilgi için: bilgi@kartonstandart.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mimar serpil
Yurt dışına gönderilmek üzere 160 kg. taşıyabilecek renkli vinil kaplamalı veya kaplamasız karton tabut imalatı yapabilecek imalatçı arıyorum.

ilgelenen: mimar.serpil@gmail.com

www.kartonstandart.com

www.facebook.com/kartonstandimalat

Uzmanlık alanımız karton ve türevi malzemeden teşhir ekipmanları, dekor, mobilya ürünlerimiz ile tasarım ve imalatçıyız. Bahsettiğiniz baskılı tabutlardan yaptığımız çalışmalar mevcut. Proje referansı mevcuttur.

bilgi için: bilgi@kartonstandart.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat