Sitenizde iş hayatına yeni giren yada girmeye çalışan kişilere son derece yol gösterici nitelikteki tavsiyeleri takip etmekteyim. Site üyelerinin gayet seviyeli içten ve samimi tavsiyeleri dikkatimi çekti Bu yüzden bende çok kısa bir süre önce siteye üye oldum.
Şimdi benim olayım şöyle.. Bir e-ticaret sitesi kurmanın arefesindeyim. Bunu ek iş olarak yapacağım. Ek işten ziyade boş zamanımı değerlendirmek demek daha doğru olur. Hafta içi saat 16.00 dan sonra 23.00 e kadar nette surf yapan birisiyim başka yapacak aktivite olmadığı için ( yaşadığım yer küçük bir kasaba bende o kasabada öğretmenim). Her neyse. Bu boş zamanı bi şekilde doldurma niyetim var. Şimdilik bir alan adı ve hosting alıp siteyi demo olarak açtım. www.okulpazari.net gerekirse farklı sektörlere hitap eden başka alan adları da alabilirim.
Sitede kendim doğrudan satış yapmayacağım şirket, sanal post ,fatura vs. olaylarından dolayı. Site bir yönlendirme sitesi olacak. İçerikte bulunan ürünlere tıklandığında tedarikçinin kendi satış departmanına yönlendirilecek müşteri. Benim bu işten herhangi bir kazancım yok. Yada daha doğru bir tabirle sitenin büyümesi en büyük kazancım olacak diyebiliriz.
Şimdi ben sitenin içeriğine uygun tedarikçiler aramaktayım. Bununla birlikte bu işlerin nasıl daha sağlıklı yürütülmesi gerektiğine dair görüş öneri ve tavsiyelere ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler..