Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil İşi

Başlatanmurat_akkocTarih28/02/2013 00:03:42Yorum10

İlk mesaj
Üye137 yazı
Merhabalar Koniks Ailesi

yakın zamanda bir dükkan açıcaz ortagımla birlikte

kesimhane masası kesim makinesi tarzı kumaş falan alıcaz

ortagımın dediğine göre model yapıcaz sonrada iş alıcaz bu modeli konfesksiyona verip diktiricez bu tarz bir iş.

bu işi pek bilmiyorum ortagım daha iyi biliyor bu iş hakkında bilgisi olan varmıdır? bu iş nasıl işliyor kazancı nedir

teşekkürler
Sorular ne kadar değişirse değişsin formül hep aynıdır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye137 yazı
yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye116 yazı
merhabalar ben size kumas konusunda yardımcı olabilirim denizlide üretimim olan firmamda istediğiniz kumas kalite kalite renklerde isteginize baglı olarak dokunur sizlere teslim ederiz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye280 yazı

ev tekstili mi yoksa giyimmi ne olduğunu bana bildirin Bursa dan en ucuz ve kaliteli kumas bulmanıza yardımcı olurum .0 537 897 77 17 ibrahim
ibramkus

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye59 yazı
Abicim hic sokma basini bu islere,,buyuk ihtimalle ortaginin parasi yok yanina heveslerini giderip batiracak birisini ariyor,,,benim sana tavsiyem simit al sat ama tekstile cebinde 500000 usd yoksa girme ozelikle imalata,,allah yardimcin olsn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar bende fason atölye tekstil üzerine kurmak istiyorum bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Üye137 yazı
ceybox ortağımın sermayesi mevcut benimde kosgebden destek alabilme ihtimalimde var bunları gözönünde tutarsan belki olaya daha farklı bakabilirsin.

Yeni Üye11 yazı
tekstil birden yükseltir birden batırır yapıcağınız şehir semt neresi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye137 yazı
istanbul çağlayan stan__ iş konusunda tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Üye628 yazı
Murat kardeşim 25 senedir tekstil işinin içerisindeyim, üretiminden satışına kadar, sormak istediklerin nedir net olarak sor sana net cevaplar verelim, şu anda bende yazlık sezon hazırlıklarını tamamlamak üzereyim, ne konuda bilgi istiyorsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
biz erkek üst grup imalatı yapıyoruz tişört kapşonlu vs tekstilde maliyet ve model sermayede önemli nasıl nerden başlıcaksınız aklına takılan bişey olursa bilgilerimizi aktarırız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil