Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Temizlik Hizmetleri Ve Peyzaj Mimarlığı

BaşlatangknpnrTarih27/02/2013 17:02:56Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır düşündüğümüz bir projeyi sizinle paylaşmak ve konu ile ilgili olarak düşünce ve önerilerinizi rica ediyorum. Bu aralar yoğunlaştığım bir proje var biz iki ortak Temizlik Hizmetleri ve Peyzaj Mimarlığı şirketi kurmak istiyoruz. Ortağım uzman bir peyzaj mimarıdır, marmara, ege, akdeniz bölgelerinde bu hizmeti vermek istiyoruz. Temizlik hizmet alanlanlarımız ise avm, ofis, ev, dış cephe, inşaat, ve fabrikalara endüstriyel temizlik hizmetleri vermek istiyoruz şuanda yaptığımız pazar araştırmaları sonucu olumlu gelişmeler kaydettik. Bildigimiz gibi temizlik hayatımız her kösesinde bulunmakta ve sürekliliği sağlanabilecek bir iş güzel sonuçlar umut ediyoruz. Peyzaj mimarlığı olarak ise villa, site, otel, vs. gibi yerlere hizmet vermeyi düşünmekteyiz pazar araştırmasında güzel sonuçlara ulaştık fakat bu iş biraz sermaye ile dahada geliştirilebilir. Bu projede ne gibi yollar izlenmeli ve nelere dikkat edilmelidir, tecrübe ve düşünceleriniz bizim için önemlidir.
Teşekkürler,
saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye21 yazı
Konu gunceldir yorumlarinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
Arkadaslar konu gunceldir.

Yeni Üye89 yazı

konu ıle ılgılı devlet ihalelerine girmeniz daha mantıklı olur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
teşekkürler sf_temizlik develt ihaleleri düşündüğüm bir konudur.

Yeni Üye89 yazı
konuya ilişkin alt yapınızın guclu olması gerekır

Yeni Üye21 yazı
Kesinlikle sf_temizlik ve arkanda bir devlet adami olmasida sart tabii ki boyle buyuk pastalari herkeze yedirmezler. Saygilar

Yeni Üye89 yazı
benim arkamda devlet adamı yok ben hem rusyada hem turkıyede ıs yapıyorum 4734 sayılı kanun ve 4735 sayılı kanun lar yuklenıcı fırmaları artık guvence altına aldı turkıye muz cumhurıyetı degıl turkıye artık degışmıs ıhalelerı seffaf sıkayet mekanızması ısleyen polısı calısan bır devlet , sen anlasılan bu ısten anlamıyorsun lutfen anlamadıgın ıs hakkında yazma canım kardesım önemli olan şartların oluşsun firma alt yapın olsun mevzuat bilgin olsun en onemlisi kalemin güçlü olsun yeter bundan 10 sen eonceydı 2886 sayılı kamu alımları kanununda vardı kavonozda ıhale yapılıyordu sımdı kavonoz devrı bıttı artık seffaf ıhaleler var her sey bır dılekceye bakıyor neyse sana ne kadar anlatsam anladııgn kadarı ıle anlarsın onun ıcın eger cıdı cıdı bu ısler ugrasacak varsakı bu ıs sektordur devlet ıhalelelerıne gıren fırmalar artık sektor olusturdu konuya ılıskın daha detaylı bılgı verebılırım skeype adresim sf_temizlik www.okyanuskurumsal.com / www.okeanrus.ru

Yeni Üye21 yazı
Sf_temizlik merhaba;
Oncelikle yorumunu icin tesekkur ederim, biz turkiyemizin suan ki sartlarindan gayet memnunuz cok sukur. Sektor olarak yeterli tecrubeye sahip degiliz nitekim kendimize olan inancimiz background grafigimiz oldukca iyidir. Devlet ihaleleri suanda buyuk firmalarin elinde sebep zamanla olusan bir bilgi sahibi olmalaridir. Mevzuat konularida cozumlenir cok yakinda sizlere basarilariniz devami dilerim. Bizler gibi dusunen kisilerinde kucuk bir onerim asilmayacak engel, varilmayacak nokta olmadigini belirtmek isterim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tesekkurler.

Yeni Üye21 yazı
Mevzuatlar ile ilgili sizden destek alabilirsem menmun olurum. Tesekkurler.

Yeni Üye89 yazı
tabiki skeypeden görüşebiliriz sizinle skype adresim : sftemizlik eklersen görüşürüz