Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Pazarci Magazaci Toptancisi Buraya İhrac Fazlasi B

BaşlatangunerTarih24/02/2013 12:06:55Yorum100

İlk mesaj
Üye116 yazı

merhabalar biz ihracat yapan firmamizda elimde surekli degisik cuzi rakamlarda ister tekleme ister serili pantalon etek ceket gomlek sort ve ev tekstili yani tekstil ile alakali ne isterseniz bulunmaktadir pazarci ve magazaci yada toptanci arkadslar ciddi alicilar bana ulassin yardimci olabilirim (urunlerimiz iharacat fazlasidir) ogrenciler ailelerinden 5 kurus para almadan aksine eve para yollayabilecek konuma gelebilirler talep eden herkeze yardimci olabilrim xiyatlar gercekten komik rakamlara magazaci pazarci en az %200 kar edebilirsinniz iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
Üye131 yazı
merhabalar,stok adetleri resim ve fiyat verebilirmisiniz.
ilaytun@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı

Arayıpta bulunamıyan ürünler Zara bershka H&M ve daha birçok ürün mevcuttur piyasada olan emitasyon ürünler değildir.% 100 orjinaldir ve yeni sezon ürünlerdir adetler azdır 100 lü 200lü guruplardır. istediğiniz kadar alabilirsiniz. ister 5 tane ister 10 tane mağazacılar için kaçırılmaz fırsatdır nihatsasa79@gmail.com tel: 0532 409 86 92 ürünler bayan guruptur.ürünler serilidir. tekleme değildir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye164 yazı
fiyatlar hakkında bilgi ve detaylı resim yollarmısnız.. ahmetdurgutlu54@hotmail.com yollarmısnız ...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye7 yazı
resim ve fiyat alabilirmiyim
ercangungor@live.nl

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye77 yazı
BEN PAZARLARDA TEZGAHLARIM VAR AMA ÜRÜN BULMAKTA ZORLANIYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZZZZ
mrtkcm

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
yatlar hakkında bilgi ve detaylı resim yollarmısnız. e.ulusy@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci