Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gidelim Net

BaşlatanhsnsafatTarih24/02/2013 08:55:13Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Türkiye genelinde yemek , eğlence , tatil , sanat , alışveriş , eğitim vb. alanlar da hizmet veren mekanların tanıtımını internet üzerinden yapacağımız projemiz için www.gidelim.com.tr / www.gidelim.net adresi ile hizmet vermeye başlamış durumdayız.

Bu alan da uzun süredir hizmet veren rakiplerimiz bulunmaktadır ve büyük gelirler elde etmektedirler.Ancak ülkemizde yavaş yavaş gelişmeye başlayan internet projeleri kapsamında bu sitelerin genel anlamda eksiklerinin çok olduğu , bu alan da hizmet veren büyük ve kaliteli bir site olmadığın dan büyüme gösterdikleri bir gerçektir.

Gidelim Net ekibi olarak hedefimiz bu eksiklikleri giderecek bir web sitesi tasarlamak.Şuan için %20 tasarımı biten web sitemiz kısmen hizmet vermektedir.Peki Gidelim Net projesine neden ortak olmalısınız ?

Proje kapsamın da ziyaretçilerimize ve üyelerimize sadece mekan bilgilerinin ve adreslerinin paylaşıldığı bir tanıtım sayfası değil fotoğraf ve videolar ile desteklenen ,çalışma saatlerinden yol tarifine ,sundukları hizmetlerden yaptıkları etkinlik ve indirimlere kadar ayrıntılı bir tanıtım sayfası sunmaktayız.Bu öncelikli tercih sebebimiz olacaktır.Ayrıca üyelerimizin oluşturacağımız sosyal ağ yapısı ile arkadaşlık kurabilmelerine , gittikleri mekanlarda kendilerini etiketleyebilmelerine , çekindikleri fotoğrafları ve ya videoları paylaşabilmelerine ve arkadaşlarını bu mekana davet edebilmelerine de imkan sağlıyoruz.Yani site olarak üye/ziyaretçiye mekan tanıtımı ,etkinlik , indirim ,tatil ,sosyal ağ vb. her konuda hizmet sunmaktayız.

Sadece üye/ziyaretçilere değil mekan sahiplerine de mekanlarını tanıtabilecekleri özel bir sistem tasarlıyoruz.Bu sistem aracılığı ile mekan sahipleri yukarıda belirttiğim işlemlerin hepsini kendi istekleri doğrultusun da anlık olarak değiştirebilecek , üye/ziyaretçiler ile iletişime geçip kendilerinden beklentilerini öğrenebilecek..

Tabi ki yapmayı düşündüklerimiz bunlarla sınırlı değil.Gizlilik nedeniyle tüm bilgileri paylaşamıyorum.Şuan için projemizin marka tescili yapılmış ve güvence altına alınmıştır.Tasarlama ve kodlama çalışmalarımız devam etmektedir ancak süreci hızlandırmak için maddi , kodlama/tasarlama , içerik güncelleme ,reklam veya pazarlama konularından ekibe katılabilecek , projeye ortak olabilecek güvenilir arkadaşlar arıyoruz.

Aradığımız en önemli kriter kişinin projeye gönülden inanacak olmasıdır.

İlginize teşekkür ederim.

İletişim:05426453213

Hasan Safa

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye167 yazı
hayırlı uğurlu olsun . Allah utandırmasın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Teşekkür ederim.İnanç olduktan sonra Yaradan elbet yolu açacaktır...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Üye355 yazı

tıkladım hadi hayırlı olsun.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret