İHRACAT FAZLASI BAYAN KOT ŞORT 1.KALİTE TEKLEME HER BEDENDEN VAR ADET FİYATI 4 TL'DİR TÜRKİYE'NİN HER YERİNE PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK GÖNDERİLİR EN AZ ALIM 50 ADET
hiratex'in yorumuna bayıldım :) (pahalı mı ? sen bu fiyatlara gel istanbulu karış karış dolaş bul ben senden alıyım ) Fiyatlara ucuz pahalı yazmak yerine özel'den teklif göndermek daha iyi olur bence.. Gönderin teklifi karşı taraf değerlendirsin.. İyi satışlar...
bence hiratex in yorumu çok samimi olmuş ve burdan açık açık yazdığı içinde takdir ettim herşeyin açık ve ortada olması çok daha güzel özel mesaja gerek yok derim ben:)..SAYGILAR...
arkadaşlar satıcı fiyat belirler alıcı düşürmek ister bu doğal bişey ama şunuda düşünmek gerek her malın bir maliyeti ve kurtaracağı fiyat vardır alıcınında o malıp üstüne fark koyup satabileceği fiyat vardır bence her iki tarafta ılımlı olmalı herkese hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar unutmayın hepimiz alıp satmak para kazanmak için burdayız.
Bu fiyata ürün bulunmuyorsa ozaman bu fiyata ürün satma kardeş.Ben tekleme ürün için pahalı dedim.Bu ürünün maliyetiylen ilgilenmedim beni ilgilendiren kaça alıp kaça satacagım.
Değerli yorumları için tüm alıcı satıcı teklif veren vermeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. :) gundi için fiyatı 4 Tl yaptım , almak isterseniz adresim Bayrampaşa. Saygılar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz