Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

İhracat Fazlası Bayan Kot Şort Resimli

BaşlatanhiratexTarih22/02/2013 15:08:19Yorum7

İlk mesaj
Üye557 yazı

İHRACAT FAZLASI BAYAN KOT ŞORT
1.KALİTE
TEKLEME
HER BEDENDEN VAR
ADET FİYATI 4 TL'DİR
TÜRKİYE'NİN HER YERİNE PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK GÖNDERİLİR
EN AZ ALIM 50 ADET

TANER
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
0 544 206 14 70
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye23 yazı
elinizde kaç adet ürün var tekleme için pahalı bir fiyat güzel bir fiyata hepsini labilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye108 yazı

hiratex'in yorumuna bayıldım :)
(pahalı mı ? sen bu fiyatlara gel istanbulu karış karış dolaş bul ben senden alıyım ) Fiyatlara ucuz pahalı yazmak yerine özel'den teklif göndermek daha iyi olur bence.. Gönderin teklifi karşı taraf değerlendirsin.. İyi satışlar...
EGE

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
bence hiratex in yorumu çok samimi olmuş ve burdan açık açık yazdığı içinde takdir ettim herşeyin açık ve ortada olması çok daha güzel özel mesaja gerek yok derim ben:)..SAYGILAR...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye280 yazı
arkadaşlar satıcı fiyat belirler alıcı düşürmek ister bu doğal bişey ama şunuda düşünmek gerek her malın bir maliyeti ve kurtaracağı fiyat vardır alıcınında o malıp üstüne fark koyup satabileceği fiyat vardır bence her iki tarafta ılımlı olmalı herkese hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar unutmayın hepimiz alıp satmak para kazanmak için burdayız.

Senseti Store

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye23 yazı
Bu fiyata ürün bulunmuyorsa ozaman bu fiyata ürün satma kardeş.Ben tekleme ürün için pahalı dedim.Bu ürünün maliyetiylen ilgilenmedim beni ilgilendiren kaça alıp kaça satacagım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye557 yazı
Değerli yorumları için tüm alıcı satıcı teklif veren vermeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. :) gundi için fiyatı 4 Tl yaptım , almak isterseniz adresim Bayrampaşa. Saygılar
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil