Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalya Da Ortak Arayanlar

BaşlatankeremyanikTarih21/02/2013 21:15:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Arkadaslar merhaba. Yaklasık 6 ay a kadar antalyaya yerlesicem. Mutlak suretle kendi işimi yapmam gerek fakat sizde takdir edersinizki artık gunumuz duzenınde buyuk sermayeler baglayıp tek başına iş yapma fikri biraz sıkıntılı.Herkez birleşme , birlik olup bir iş yapma ugrasında.
Eger antalyadan ciddi olarak iş yapmak isteyen kişiler varsa herturlu mantıklı ortaklıga acıgım.Sermaye olarak cok fazla bir butce ayıracabilecegimi sanmıyorum. Fakat başarı inananların ve çalışanlarındır. Kendi işi gibi çalışabilecek bir miktar sermaye koyacak veya sermayesiz yada kucuk meblaglar ile kendi işi gibi çalışacak koşturacak azimli yeniliğe açık işini buyutmeyı hedefleyecek bir ortak arıyorsanız gorusebiliriz.Mantıklı dürüst ve şeffaf olan tekliflere her zaman açığım. Ayrıca mevcut bir projem var sermaye koyabilecek arkadasların bilgisine sunucam projemi.
Eğer bir şeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye42 yazı
Guncel

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye42 yazı

Guncel

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
Proje yok belli ki.
Beklenti var. Nedir?
Ortak olacak kişinin meziyetleri, aklı, tecrübeleri.
Arkadaş Antalyaya yerleşmiştir zaten.
Sevgiler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye643 yazı

İş değişikliği nedeniyle, elimde kalan alet ve malzemeleri değerlendirmek istiyorum. Yeni İş kurmak, yeni dükkan açmak isteyenlere yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye345 yazı
mehmetustam elindeki malzemeler nelerdir...........
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye643 yazı
Elimde bisiklet tamir işleri yaptığım ve kapattığım dükkanımın malzemeleri var, el aletleri var. yeni dükkan açıp, iş kurmak istiyorum diyen gençlere ve emekli olmuş, el işinde çalışamam kendi işimin sahibi olmak istiyorum diyen yaşlılara tavsiye ederim. malzemeleri alanlara teknik destek veririm(not: ben okul kantin işletmeciliğine başladığım için dükkanımı mecburen kapattım)

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf