Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırsal Kalkınma - Gıda Üretimi Ve Tarımsal Hibeler

BaşlatanitumapTarih07/05/2008 20:08:45Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
KIRSAL KALKINMA IV. ETAP HİBE BAŞVURULARI BAŞLADI

Kırsal Kalkınma Programı; Tarım Ürünlerinin İşlenmesi, Paketlenmesi veya depolanması İçin Tesis Yapımlarında, yatırımcıya % 50 oranında HİBE fırsatı sunulmaktadır.

250.000 YTL HİBE FIRSATINI KAÇIRMAYIN

29/04/2008 tarihinde yayımlanan tebliğle IV. Etap Kırsal Kalkınma Hibe Programı başladı.

Çağrı süresi hızla azalıyor biran önce proje dosyanızı hazırlatırsanız sizde 250.000 YTL devlet hibelerinden yararlanabilirsiniz.

Kırsal Kalkınmadan faydalanacak konular;

a) Tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik yeni yatırım tesislerinin yapımı,

b) Tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik mevcut faal olan veya olmayan tesislerin kapasite artırımı ve teknoloji yenilenmesine yönelik yatırımlar,

c) Tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik kısmen yapılmış yatırımların tamamlanmasına yönelik yatırımlar,

ç) Alternatif enerji kaynakları kullanan seraların yapımına yönelik yatırımlar,

için de devlet % 50 hibe desteği vermektedir

Zeytin ve Zeytinyağı, Süt ve Süt Ürünleri, Alternatif Enerjili Seralar, Bal, Mısır Paketleme Tesisleri, Soğuk Hava Depoları, Et İşleme Tesisleri, Ayçiçeği İşleme Tesisleri, Un Fabrikaları ve Silolar, Adaçayı Kurutma İşleme, Dut Pekmezi İşleme, Keçiboynuzu İşleme, Ceviz İşleme, Çeltik Depolama, Çiçek İşleme-Ambalajlama-Paketleme, Koza İşleme, Kuruyemiş İmalatı, İrmik Tesisi, Fıstık Yağı Üretimi, Defne işleme, Çırçır, Fındık yağı, Kanola Yağı, Turşu, Susam, Reçel, Marmelat, Kırmızı Pul Biber, Pekmez, Kekik, Şarap, Yerfıstığı, Mantar işleme, Konularında yatırım yapmak isteyen girişimciler bu hibeden faydalanabilirler.

Bu konularda yatırım yapmak isteyenler, kapasitelerini artırmak ve teknolojisini yenilemek isteyenler detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirisiniz. Bize aşağıdaki iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

İTU-MAP Tarımsal Mühendislik
www.itu-map.com
0 312 442 72 80
0 312 442 82 46
0 533 201 75 12
0 533 201 75 13
0 533 705 50 66
www.itu-map.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye35 yazı
merhabalar izmit kandıradan bu msj yazıyorum 10 dönüm arazi içinde 500 kapalı alanım var asfalta cephe elektirik suyu mevcut önceleri büyük baş hayvan besledik burda şimdi bu devlet desteğinde nasıl yararlana bilirim veya başka burda ne üretebilirim bu konuda bana nasıl yardımcı olursunuz komisyonunuz nekadar saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye35 yazı
slm izmit kandıradan ben bir önceki mesajımda da belirtim ve yerimle alakalı kısa bilgi verdim özellikle hakiki bekmez üretmek istiyorum tel 0533 328 25 88

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret