türkiyede etkin olan bir sektör ancak ciddi maliyetler gerektirir eğer kaliteyi ön planda tutarsanız ve piyasayı sürekli takip ederseniz sektörde tutunup para da kazanabilirsiniz ancak konuda biraz daha ayrıntı verirseniz belki bir yardımım dokunur size
Peşinden Gidebilecek Cesaretin Varsa; Bütün Hayaller Gerçekleşebilir.
TÜRKİYEDE PEK REKABET ŞANSIN YOK POLYESTER İPLİKTE.... PAMUK İPLİĞİ MALİYETLİ AMA PAZARIN İYİ OLUR. BU ARALAR FİYATLAR ACAİP ŞİŞTİ VE PİYASADA İPLİK YOK. İPLİK PROSES OLARAK ÇALIŞTIM TEKSTİLDE. GEREKLİ YATIRIMI YAPARSAN PAZAR SIKINTIN OLMAZ.
Bakkal açar gibi girilecek bir sektör değil tekstil. Hem komplike bir iş hem de yüksek maliyetli. Gördüğüm kadarıyla bu işle ilgili hiç bir bilginiz yok. O yüzden hiç bulaşmayın. Kahramanmaraş, Bursa, Denizli gibi iller sektörde öncü şehirler. Ülkenin en büyük şirketleri arasina giren firmalar var bu sektörde. Onları geçtim birçok irili ufaklı firma var. Hiçbirşey bilmeden sıfırdan bu sektöre girmeniz oldukça riskli.
kardeşim bu çok büyük bir yatırım ve emek harcayan bir iş eğer o kadar çok paran varsa başka sektöre yatır türkiyede bizim satışını yaptığımız tüm iplik firmaları ya çin den getiriyor yada yurtdışında mısır çin v.s. kendi üretiyor türkiyede üretim yapan ben tanımıyorum bursa da bir kaç firmavar örn: coats oda 9 ülkede satıyor rakiplerin böyle insanlar bunu bil...
Çin, Balıkesir'e açılışta 500 kişi ve ilerleyen zamanlarda 1500 kişi istihdam edeceği iplik/tekstil fabrikası açacak. Balıkesir OSB 1'de yeri hazır şu an inşa halinde 2014'de start verilir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz