Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mısır, Dondurma, Fastfood Değil, Bizden Bir Lezzet

Başlatanselim10Tarih06/05/2008 22:54:59Yorum4

İlk mesaj
Tamamen bizim damak zevkimize hitap eden bir yiyecek türünü, çok değişik tatta ve sayıda çeşitlendirdim.tek bir ürünü değişik malzemelerle harmanla**** 15 çeşit civarında yeni tatlar haline getirdim.

Şu anda bu ürün çeşitlerini küçük bir kentte küçük bir mekanda satıyorum.özellikle gençlerin ilgisi yoğun.bu ürünü lokantavari dükkandada yada , alışveriş merkezlerinde tıpkı mısır arabaları gibi stanlarda satmakda mümkün.

Tatlı, dondurma, pide, tost değil. Nu yiyecek fikrine sıcak bakan, bu fikri geliştirebilecek, sermayesi ve özellikle yiyecek sektöründe daha önce iş yapmış.bu işin tescilini, isim haklarını alabilecek ve pazarlayabilecek ciddi firmalarla iş yapmak istiyorum.
selim

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
merhaba selim bey ben murat uzun istanbuldayım gıda denetçisiyim, bu iş fikrini sizinle konuşmak isterim. murat_uzun_01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Detayları konuşmak isterseniz ltf bana ulaşın.
İşin detayını göre yapılanmanızla ilgili destek sağlayabilirim. Elbette "detaylar" önemli...
Çizgi Sigorta

Gerçek zamanlı teklif alabileceğiniz sigorta şirketleri:
Aksigorta,Güneş Sigorta, AIG Sigorta, Ankara Sigorta, Yapı Kredi Sigorta

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sigortacy

ben bir şeye çok takılıyorum

neden bu fikirler burda söylenmiyorda gizliden iş çevriliyormuş havası veriliyor. bu güvensizilik neden hiç anlamıyorum.

yazmışssınız oraya birkaç bişey. muhakkak çok iyi bir ürün çıkmıştır ortaya, fakat amacınız bunu paylaşmaksa buyrun paylaşın. yok çok kıymet veriyorsanız neden burdasınız ve siteye ürün hakkında şeyler yazıyorsunuz.

ben 9,5 yıldır gıda işindeyim aynı zamanda 2 yıldırda avm lerin içindeyim. giridisi çıktısı, kiralamacısı , sahibi hepsiyle muhattab oldum bugüne kadar. belkide benimde ilgilenebileceğim bir fikir, belkide faydalı olabileceğim bir oluşum(kesinlikle kendi çıkarımı düşünmeksizin), ama ne olduğunu bilmeden nasıl buna karar verebilirim ki

hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Ürünün hakkında bilgi gönderirmisin. değerlendirebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf