Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

E Ticaret Sitem İçin Tedarikçi Arıyorum

Başlatanmakalin88Tarih15/02/2013 21:37:19Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Herşeyiyle hazır olan e ticaret sitem için öncelikle ankarada tedarikçi arıyorum.

TV ÜRÜNLERİ
HEDİYELİK EŞYA
MUTFAK ÜRÜNLERİ
TAMİR ARAÇ GEREÇLERİ

Mesela

Kurabiye Aleti

Bagaj Organizer

Arkadaşlar Öncelikle Ankarada olmasını istiyorum. Son çare diğer şehirler. Ama bütün arkadaşlar teklif verirse sevinirim.

Elimizde 3-4 toptancının çeşitli fiyatları var. Bu tarz ürünlerin teklifini verirken makul teklifler verirseniz sevinirimgenel olarak piyasayı biliyorum çünkü.

mail adresim makalin88[at]hotmail.com
attığınız maillerde telefon numaranızda olursa çok iyi olur.
Kolay gelsin iyi forumlar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye21 yazı
güncel

Yeni Üye98 yazı
05330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye21 yazı

güncel

Yeni Üye77 yazı
merhaba elimizde stok sorunu olmayan ve sitenize koyup satabileceğiniz lastikli penye çarşaf ürünleri var renk çeşitlerivar kazancı güzel ilgilenirseniz ibrahimb155@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
sayın yetkili adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
arkadaşlar sitemi tamamladım. reklam içinde hersey hazır sadece mallarda sıkıntı cekiyorum. sizden tekliflerinizi ürünlerinizi mail yada özel mesaj olarak bekliyorum

mustafa-eem[at]hotmail.com

Yeni Üye88 yazı
Merhaba makalina88,ozelikle senin satabilecegin ama web sitesi olmayanlarinda satabilecegi cok kaliteli guzellik bakim cilt kremleri,yuzde 30 kar marji ile sat, internette sosyal paylasim sitelerinde link dagit linkine tiklayib urunu satin alanlarin alisverisinden yuzde 30 kar kazan,veya real ortamda satis yab kazan hic bir riski yok sifir sermayeli bir is,
sadece bir internet baglantisi ve bir bilgisayar baska bir sermaye gerekmiyor arkadaslar herkese tavsiye ederim burdan urunleri inceleyin uye olun, satis ortakligina hemen baslayin.
http://www.deparline.com.tr/u-2206
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye74 yazı
bende yeni bir bebek beşigi modeli çıkarttım her renge boyanabilir isterseniz email yazın resmi gönderim size

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,

www.ayakkabixml.com isimli sitemizden sizler için ayakkabı tedariği yapmaktayız.

ilgilenenler için;
bilgi@ayakkabixml.com
0212 547 61 02
ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Web sitenizi şenlendirecek binlerce çeşit ürün, stoklarıyla birlikte tek tıkla kullanıma hazır. İnternet üzerinde en çok rağbet gören, başta ayakkabı olmak üzere, çanta, aksesuar, iç giyim ve pijama&gecelik kategorilerini tek xml link ile sitenize entegre edebilirsiniz. Stok takibi, temin edebilme endişesi olmadan, işinde uzman firmamız ve güçlü alt yapımızla birlikte gücünüze güç katabilirsiniz.

www.tedarikxml.com

0212 547 61 02
bilgi@tedarikxml.com
ayakkabixml.com
cantaxml.com
aksesuarxml.com
= tedarikxml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im