Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10k İle Bir Öğrenci Ne Yapabilir ?

BaşlatanZaragotaTarih14/02/2013 15:38:12Yorum14

İlk mesaj
Üye107 yazı
Enpara hesabımda tam 10bin lira duruyor. bu miktar ile önümüzdeki 1 ay boyunca ne yapabilirim ?
(bilişim sektöründen elde ettiğim kazançtır. )

saygılar.

not: öğrenciyim.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye107 yazı
bulunduğum sektör artık kazandırmıyor. o yüzden başka bir sektör arayış içindeyim..

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Üye143 yazı

öğrenciyim derken part time olacak iş, yoksa aöf de mi öğrencisin, vaktin olacak mı? iş yapabilmek için iş deneyimin var mı? home ofis mi? yoksa işyeri mi açmak istiyorsunuz? açıklama yapmamışsınız? siznde söylediğiniz gibi 15 senedir yazılım firması sahibiyim,mühendisim, artık yazılım işinde para kalmadı, ticaret yönelmek kârlı iş olacak gibi? iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye488 yazı
10K ne ?
Metin2 oyunundaki anlamınımı yazdın yoksa?
keşke türkçe yazabilseydin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye28 yazı
10 k yerine onbin yazılabilir sadece bir karakter daha fazla Türkçe hassasiyetine dikkat. Gelelim konuya bilişim konusunda bilgisi olan birisi evlere teknik destek hizmeti verebilir ayrıca özel bilgisayar dersi verebilirsiniz her iki iştede saatte 20 T.L. gibi bir kazancınız olur.
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye107 yazı
konu içinde de dediğim gibi 10 bin lira. yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusra bakmayin. bu miktar yazılımdan elde ettiğim gelir.

ygs-lys-ye hazırlanıyorum vakit benim için değerli. iş deneyimim oldugu soylenemez. bilgisayar alaninda iyiyimdir.

@Duygu_sal tavsiye için teşekkürler.

Üye554 yazı
ozaman yasınız 18-19 felan elinizdeki miktar 10 bin ise bunun 5 bini ile is yapmanız mantıklıdır 5 bin üzerinden konusacak olursak benim tavsiyem bende bunu yapmayı planlıyorum oartı malı al 3-4 arkadasınla anlas bir pazarlama agı kur onlara komisyon ver sattıkları ürün bası bu sayede hem dostların kazanmıs olur hem istedigin zaman calısırsınız hem ticaret deneyimin olur hemde gerekirse onlar calsıır senin bişey yapmana bile gerek kalmaz denetlersin olayları,ha baktın beceremediniz ver 1lira zararına zaten kapıs kapıs gider kazandııgn parada zararını karsılar bu sonuctada zara etemssin amam ticaret deneyimin olur takbiki bu en son yazdıgım en kötü senaryo bir ise girerken en kötüsünüde hesap etmen lazım bu sadice bir öneri ha dersenki illa bilisim olcak o konuda benimde bir bilgimyok :)

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye107 yazı
işin içinde arkadaşlık olunca maddi işler istenilen şekilde gitmiyor nedense. dediğiniz işi tek başıma yapmak isterdim ama zamanım yok.

tavsiye için çok teşekkurler. saygılar.

Yeni Üye98 yazı
05330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye197 yazı
EV KİRALIYIP GÜNLÜK OLARAK KİRaya verebilirsin ben ce
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye107 yazı
gayet mantıklı teşekkürler..

Yeni Üye28 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetYU
EV KİRALIYIP GÜNLÜK OLARAK KİRaya verebilirsin ben ce

yahu böyle zekice şeyleri klim düşünüp çıkarıyor bilmem. Böyle bir sektör varmı yoksa sizmi düşündünüz. Siz düşündüyseniz birilerinin size sahip çıkması lazım. Forum köşelerinde heba oluyorsunuz
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye410 yazı
sn duygu_sal : evet böyle bir sektör var ,ancak yasallıgı tartışma konusu,bu işi yapanların çogu gayri resmi olarak yapmaktadır,vergi levhaları yoktur ,bazı büyük firmalarda rezidance projelerini özellikle 1+1 yada 1+0 daireleri satıp alan müşterilerinin adına otel gibi işletmektedir ,nete günlük kiralık daire yazarsanız bir çok alternatif görebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
10 K ne kardeşim Türkçe'nin içine ettiniz. 1'in yanına 4 tane 0 yazmak bu kadar mı zor !

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret