İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Engelliler İçin İstege Bağlı Siğorta İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumC
Üye243 yazı
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
M
Üye166 yazı
Şu anki isteğe bağlı SSK primi : 314 tl ( bu engelliye de aynı normal vatandaşa da )
Biz bunun % 25 ini sübvanse edecek yerleri ayarladık yaklaşık 1000 engelli için yani ödüyecegi tutar ( 235 tl )
bunun yanında engelli vatandaşımız emekliliğine kadar bizimle bu sunduğumuz avantajlarla ilerlerse artı bir indirim şansı oluyor bu indirimlerin nereden sübvanse edildiğini açıklayamıyorum bu indirimle beraber yaklaşık ödeyeceği tutar 190 tl ye kadar iniyor ki muazzam bir tutar bunun garantisini isteğe bağlı yatırmak isteyen kişi emekliliğine kadar bizle çalışmayı kabul ettiği andan itibaren kendisine vereceğiz
Gelelim bunca güzellik den sonra bu işi iş yapan konuya kazanç konusuna isteğe bağlı sigortalı kişi başı kazanç yıllık 1000 tl civarıdır yani anlaşılacağı gibi hem engelli isteğe bağlı sigortalılar hemde bu işin sistematiğini rayına oturtan bizler kazanacağız şunu açık ve net söylüyorum ki bu yaptığımız işlerler de yasa dışı veya gayri ahlaki hiç bir durum yoktur her şey yasaldır yaptığımız sadece beyin işçiliğidir...
M
Üye166 yazı
siz tam olarak nasıl sübvanse oldunu düşündünüz özelime mesaj atarmısınız benim yazdıklarımdan ne anladıgınız
A
Üye194 yazı
O
Yeni Üye93 yazı
zaten devlet gerekli sübvanseyi veriyor engelli çalıştırana aynen siz gibi emekli olana kadar devletin verdiği garantinden üstün bir garanti verebilirmisiniz.birde eengelli oranına göre vergi indirimden yararlanıor oda en az 150 tl demek ayda.
E
Yeni Üye1 yazı
%60 ortopedik engelli raporum var. bahsetmiş olduğunuz isteğe bağlı sigortadan yararlanmak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
insanlık için, insanlarla el ele
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz