Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
UKRAYNA NIN VINNITSA SEHRINDE YATIRIM YAPMAYI DUSUNENLER VE BURDAN HER TURLU MALALMAYI DUSUNENLER CEVIZ KERESTE AYCICEK VE YAGI CEVIZ VESAIRE BENIMLE IRTIBATA GECEBILIR +380934966007 +380964217260
EK OLARAK: TOPTAN TEKSILURUNLERI SATAN KURUM VE KURULUSLAR LUTFEN RESIMVE FIYATLARI ICEREN EK DOSYA METINLERI ILE BIRLIKTE BANA ULASIRLARSA MUTESEKKIR OLURUM.. SADECEIMALATCILAR ILE GORULUSULECEKTIR
Dostum merhaba Vinnitsada kısa bir süre bulundum 1-2 hafta kadar,oralarda yapılabilecek ufak yatırımlar ile başlayıp iş tecrubesi kazandıktan sonra ukrayna pazarında yayılabileceğimiz iş dalları hakkında fikir alışverişinde bulunmak isterim.Ben kendim spor ekipmanları Fitness malzemeleri sektöründe çalışıyorum ,ancak bunun dışında Eniştem tuvalet kağıdı ve peçetesi üreticisi istanbulda.Benim kafamda oradaki gözlemim doğrultusunda tatlıcı börekçi bulamadım ,yani bizdeki mado,tatlıcı tombak ,özsüt vs gibi.Ancak gıda ithalatının prosedürleri zormudur bilemiyorum.Önerileriniz var ise görüşmek isterim gokhanpakalin@gmail.com
SU SAYACI SATMAK İSTİYORUM sayaç özellikleri nano teknoloji nano izalasyon kaplı (aerojel) antimikrobiyel kurşunsuz -55 derece soğuğa dayanıklı nano teknoloji hafif nemden etkilenmez soğuktan etkilenmez tamamen yerli üretim yeni nesil su sayacı %100 TÜRK malı yeni üretime başladık rustemsakinmaz@gmail.com 05452062810
0025
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz