Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Irak Basra

BaşlatanbakuluTarih07/02/2013 12:19:53Yorum10

İlk mesaj
selamlar.. IRAK BASRA şehrindeyiz. inşaat ve benzeri ürünler üzerine türkiyeden çalışabileceğimiz şahıs yada şirketler arıyoruz.ilgili arkadaşlar bizi ürün detayları ve fiyatlar konusunda bilgilendirirse belki çalışma şansımız olabilir.. çalışabilmek dileğiile ..iyigünler dilerim..

sahininsaat@live.com
00964 771 619 76 48

Yerleşim İran / TahranMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Paran varsa ara ne istiyorsan gönderelim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
fayans ve seramik işçiliği mermer döşeme için iş varsa görüşebiliriz
parladi3@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv

merhaba arkadasım kürek,kazma,fırça sapı satabilirseniz görüşelim bunları imal ediyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Anahtar teslim işlerinizde; parke, duvar kağıdı, perde, döşemelik kumaş, ev tekstili ve ev aksesuarları konusunda yardımcı olabiliriz.

İletişim : halil-unay@hotmail.com
GSM : 0 534 251 63 63

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Ahsap kapi mobilyada yardimci olabilirim bana ulasirsaniz
ms

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Iyi gunler denizlide ev tekstili uzerine uretim yapan bir firmamiz var bizde 10gun sonra iraka piyasa arastirmasi icin gelecegiz bununla ilgili ihracat yapmak istiyoruz . Wep adresimiz www.altınpapatya.com iletisim numaram: 0543 9438343 bu konuyla ilgili calismak isteyen arkadaslar bana ulasabilir.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
pek ciddi görünmüyor.inşaat malzemesi deseniz zaten Irakta dünya kadar inşaat malzemesi toptancısı var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
ırak pazarına halı satmak ıstıyorum..aylık verebılecegım mıktar 20.000 m2 olabılır...

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat