Ilyas Kardesim,2,3,4 sorularda problem yoksa, Isini halletmissin.Yorumlarimiz seni memnun ve tatmin etmediyse,kusura bakma,elestiri yazimizda yok,bir kac is dalinda , faaliyet gostermek istemeniz normal.
Yazilariniza ozel ilgi gostermiyorum,forum a firsat buldukca,ancak bu saatlerde girebiliyorum.Nicel bilgi ne demek ,onu bilmiyorum,bildiklerimi soyleyeyim,basimizda olan,yasadigimiz gercekleri,
Ukraynadan tir aldik,yabanci ulke,tir karnesi icin, firmanin oz mal olarak 3 adet Tirin olmasi grekiyor.Firma kurulusu icin,odenecek para Ofis ve Muhasebeci ile beraber 5000$ civarinda,(sahis firmasindan
bahsetmiyorum).,Ukrayna, avrupa ulkelerinin standartinin altinda,ucuncu sinif ulke oldugu halde, kurallari uluslararasi kurallar.Tir karnesi istiyorsan 3 tir oz mal, teminat, bloke edilecek para gerekiyor..
Ukrayna vergilendirmelerde,Turkiyemize gore ,daha esnek Hersey iyi bir muhasebecide bitiyor.Bizde bunun icin,ukraynadan tiri aldik,firmayi kurduk , uygulama ile dusunceler,her zaman uymuyor.Soforleri hesaba katmamisiz,6 aydir tiri yatiriyorum.Ternopilde evimin onunde,Benim gibi olma diye ,yaziyorum.Ingilizce,rusca oldukca iyi,ispanyolca orta derecede konusuyorum.Dil cok onemli tabiiki, avrupada oturumu olan sofore kac para vereceksin?sosyal haklarini nasil odeyeceksini,bunlari dusundunmu?Turk soformu ,Avrupanin herhangi bir ulkesinin, soforumu olacak?
Allah yolunu acik etsin basarili olman ,dileklerimle.Saygilar