Bunu biliyorum, deney sırasında içine koydukları elektrikli araç suyun içindeki mikro orgnizmaları yakıyor. Çok kaldığında su o kadar kararıyor. Arıtma iyi bir şey evet ama çeşme suyunu çok fazla akıtmanız gerekiyor. 1 litre su için 4 litre su akması gerekiyor. Küresel ısınmada akan su israf. O suyunda biriktirilip kullanılması, gerekiyor.
Ayrıca şu anki fiatını bilmiyorum 1000Ytl olmuştur tezgah üstleri. 1,5 yıl sonra filtre değişikliği ve sonraki her 6 ayda filtrenin değiştirilmesi gerekiyor.
Arıtıldığında çok berrak pırıl pırıl bir su elde ediliyor. Suyun tadı bazen acımtırak oluyor ama içilebilir lezzette ve sağlıkta.
Nereden biliyorsun derseniz bende kullanıyorum. Eski Waterbox satıcısı ve kullanıcısıydım. :D
Akan kirli suyu sifonda bulaşık ve/veya çamaşır makinesinde, balkon yıkama ve ev temizliğinde kullanabilirseniz küresel ısınmada azalan suyun bu nedenle boş yere sarfedilmesini engellemiş olursunuz.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk