Ana içeriğe geç

İnovasyon, Yeni Trendler Ve Çözümler

Kargo Firmasıyla Anlaşma

BaşlatanooaykacYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarooaykac
Topluluk katkısı61 katkı
Profil alanıTicaret
Profil konumuMersin, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Eticaret sitesi olarak bir kargo firmasıyla anlaşmayı planlıyoruz. Sizin önereceğiniz kargo friması nedir? Anlaşma yaparken hangi hususlara dikkat etmeliyiz?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 248Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İngiltere Antalya Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →
yurtıcı en ıyısı fillo da onların hem hesaplı sıkı pazarlık yaapın.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 178Profil alanı EsnafProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
hepsi aynı b..k...hiç bir faydası yok..hepsi kazık..

günde 200 ve üzeri gönderimin varsa veya olacaksa, işte o zaman dizginleri ele alabilirsin..diğer türlü hep geçirirler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 56Profil alanı Ulaşım / TaşımacılıkProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

merkezi bölgeler için kurye firmaları ile anlaşmanızı öneririm.onların gidemediği yerleri de kargo firması veya ptt kargo ile gönderirsiniz.
adres ileti istanbul ve bir çok ilde kargo firması gibi etkin bir firma.ve fiyat konusunda güçlü bir pazarlık yapabilirsiniz.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 61Profil alanı TicaretProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Peki sizce kargo firmaları mı yoksa PTT kargo mu? Bunlarla tek tek görüşeceğim ama ön fikrim olsun istiyorum.

Bir de kargo firmaları günlük bir gönderim sınırı koyuyorlar mı?

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 91Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
sakın sakın ptt kargoyla çalışma müşteri kaybedersin kargon 10-15 gün sonra gidiyo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Bir kargo firmasıyla görüştüm. Aylık 500 gönderimi geçmedikten sonra sözleşme ve indirim yapamayız diyor. Kendisi tüm kargo firmalarının bu şekilde çalıştığını söylüyor. Sizce de tüm kargo firmalarındaki limit ve çalışma yöntemi bumudur? Yani ben aylık 500 gönderim adetini geçmediğim sürece herhangi bir vatandaş gibi mi ücretlendirileceğim. A vatandaşı 7 TL ye gönderiyorsa ben günlük 5-6 gönderim yapmama rağmen aynı fiyattan mı göndereceğim? tüm işlerde işletmelere her zaman ayrı opsiyonlar vardır. Kargo firmalarında da olması gerekir.

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 77Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
dediğinde haklısın ooaykac bende kargo firmasıyla görüşmem lazım ama kimle konuşmamız gerekir?neler konuşulması gerekir?çünkü e-ticaret sitelerinde ilk 6 ay pek fazla gönderin olacağı kanısında değilim. bunun nedeni reklam ve pazarlama aşamalarının bu kadar sürmesinden dolayı söylüyorum. bende ptt kargoyu düşünüyorum. en kısa zamanda görüşmem lazım. benide bilgilendirirsen sevinirim.
Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 413Profil alanı ÖğretmenProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
MÜSİAD a üye olun. Müsiad ın MNG kargo ile anlaşması mevcut. Büyük firmaların gönderdiği fiyattan gönderirsiniz. Biz yapıyoruz ve oldukça faydasını gördük. Yalnız Müsaid aüye olmak biraz zordur, ama deneyin mutlaka...
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 8Profil alanı MühendisProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bu konuda yeterince söz sahibi olabileceğimi düşünyorum :) Çünkü neredeyse 2 yıldır birçok kargo firması ile çalıştık yada araştırdık.
Şimdi ;
1) Ptt Kargo : En ucuz gönderi, en kalitesiz firma. Ortalama teslim süresi 1 hafta. o da kargo elemanının insiyatifinde. Kesinlikle tavsiye etmem. ( Sadece kargo firmalarının gitmediği, Türkiye'nin bazı uç noktaları için çalışılabilir. )
2) Sürat Kargo : Anlaşma yapma ihtimaliniz yüksek. Şirket evraklarınızla başvurmanız gerekli. Gelip yerinizi görüyorlar. İyi bir satış ekibi var. Ama şubeden şubeye kalitesi çok farkediyor. Ortalama teslim süresi 1-2 gün. Anlaşılması durumunda ortalama dosya kargo bedeli 4,5 - 5 tl + kdv ye gelecektir. Kapıda ödeme yöntemleri var. Dediğim gibi atılım yapmaya çalışan bir firma. Ama inşallah iyi şubeye denk gelirsiniz. Türkiye'de gitmediği birçok nokta var.
3) Aras Kargo : Sürat'dan daha iyidir. Ama fiyatları elbette biraz daha yüksek. Aras kargo'nun bireysel gönderim fiyatları da normalde oldukça uygundur. O yüzden çok avantajlı gelmiyor insana.
4) Mng Kargo : Aras'la hemen hemen aynı özelliklere sahiptir.
5) Yurt içi Kargo : Türkiye'nin açık ara en iyi kargosu. Bunu kabul etmeyen kargo firması yoktur. Ama aynı oranda size tepeden bakarlar. Arkadaşların dediği gibi, min. gönderi 200'ün altındaysa boşuna uğraşmayın derim ben.
EvBuYA!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 110Profil alanı TicaretProfil konumu Şanlıurfa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kargokarr ile çalışıyoruz. Desi veya kğ 0.30 Tl . Çok iyi bana göre

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Değişik bir kargo. Kargokar. hiç aklıma gelmemişti. Teşekkürler.
Anadolu için gönderim durumları nasıl?
Teslimat süreleri?
EvBuYA!

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 110Profil alanı TicaretProfil konumu Şanlıurfa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
600-700 km de 1 gün üstünde 2 gün. Çoğu ilde şubeleri mevcut. Olmayan noktalara servisleri mevcut.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 77Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu Muğla, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bu çok iyi bir fiyat yurtiçinden en uygun fiyatları alan arkadaş varsa yazabilirmi acaba?

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Kargokar 'ı ben de görüyorum. Ama yeni olduğu için belki aklıma gelmedi. Kargokar ile ilgili bilgisi veya görüşmesi olan varsa buradan bizimle paylaşırsa memnun oluruz.

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 2Profil alanı MühendisProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
merhaba arkadaşım şimdi söyleyeceğim firmayı kimse duymamıştır. psc adında iki sene önce kurulan bir şirket. paketleme işlemini kendileri yapıyor. ve diğerleri ile aynı fiyata taşıyor. büyüme aşamasında olduklarından uygun fiyat vereceklerini düşünüyorum
zaman herşeyin alıcısıdır

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 11Profil alanı MühendisProfil konumu Isparta, Türkiye

Profil bağlamını gör →
psc isimli firma bir aracı kurum arkadaşlar.Kargo firması değil.Sadece paketleme firmasıymış.Kargolarla yaptığı anlaşmaların üzerine kar koyup size fiyat veriyorlar.Kendi filoları yok.Yani belli bir işlem hacminiz varsa aynı fiyatı kargolardan alabilirsiniz o kadarda katı düşünmeyin.Mesela Aras kargo da acente sistemiyle çalışıyor ve fiyatları gayet uygun.Bunun yanda sürat kargo'nun da yıldızı her geçen gün parlıyor.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Cemaatin diger işletmeleri gibi sürat kargo da hizmet kalitesi açısından beş para etmez. Ucuz etin yahnisi olayı desem ucuz mucuz da degiller artık. Aras pahalı ama daha iyidir, her zaman düzgün muhatap bulursunuz.

Yerleşim Türkiye / Bursa
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 6Profil alanı TekstilProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İlk başlarda çok fazla gönderin olmayacağı için fazla indirim alamayacaksın. herhangi biriyle başla. 3-4 ay sonra işlerin yoğunlaşmaya başladığında otur başka firmalarla pazarlık yap. x firmasıyla % 30 indirimli çalışıyorum, % 40-50 yapacaksanız anlaşma yapalım sizle çalışalım dersin.
Ulus Tshirt
www.ulustshirt.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 711Profil alanı DiğerProfil konumu De, Türkiye

Profil bağlamını gör →
ptt kargoyu tavsiye ederim diğer kargo firmalarının olmadığı ilçeler var merkeze uzak olan ilçeler var mobil hizmet veriyorlar ama berbat ötesi ama ptt kargonun olmadığı yer yok

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 207Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Wiesbaden, ALMANYA

Profil bağlamını gör →
kargokarr merkezi nerede arkadaslar
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 80Profil alanı İmalatProfil konumu Turkey, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kargokarr subesi konyada varmidir..
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
BU KONU ÜZERİNDEN ÇOK GEÇTİ AMA BİR BİLGİ EKLEMEK İSTİYORUM. PTT KARGO İLE BİRKAÇ AY ÇALIŞTIK:

AVANTAJLARI:

* BİR ÇOK KARGO FİRMASININ GİDEMEDİĞİ YERE GİDİYOR
* KAPIDA ÖDEME İÇİN SADECE 1 TL KESİYOR. (DİĞER FİRMALAR 6 TL CİVARI)
* KAPIDA ÖDEMEDEN GELEN PARALAR EN GEÇ 3 GÜN İÇİNDE HESABINIZDA.

DEZAVANTAJLARI:

* GÖNDERİM FİYATLARI ÇOK DA UYGUN DEĞİL.
* ALTYAPI SİSTEMLERİ TEKNOLOJİK OLARAK VAR AMA KULLANMIYORLAR. ALTYAPI SİSTEMLERİ SIFIR.
* 3 GÜNDE GİDECEK KARGO BAZEN 10 GÜNDE GİDİYOR.
* FİRMALARA YAZILIM ALTYAPISI SUNARAK İŞLERİ KOLAYLAŞTIRAMIYORLAR. TÜM KARGOLARA ELLE YAZMAK ZORUNDA KALIYORSUNUZ.
* BAZEN TESLİM ALINMAYAN, GERİ DÖNEN KARGO OLDUĞUNDA BUNDAN HİÇ HABERİNİZ BİLE OLMUYOR. PTT DE BİR YERDE UNUTULUYOR.
* KARGOLARI GELİP OFİSİNİZDEN ALACAĞIZ DİYORLAR ANLAŞMA ESNASINDA AMA BU HİÇ OLMUYOR.
* İNTERNETTEN KARGONUN DURUMUNU İNCELEME ŞANSINIZ VAR AMA BU ÖZELLİK DE ÇOK ZAYIF.

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 2Profil alanı EczacıProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bende kargo ile gönderim yapıyorum ama 15 lira gibi ücret ödüyorum. nasıl bunun çaresini bulabiliriz. yardımcı olacak biri yok mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Eczacy
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 213Profil alanı DiğerProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lolo_halo
bende kargo ile gönderim yapıyorum ama 15 lira gibi ücret ödüyorum. nasıl bunun çaresini bulabiliriz. yardımcı olacak biri yok mu?

surat kargonun kredili kargo diye paketleri var onları kullanabılırsın. gunluk belirli bir gonderıyı yakalayıncaya kadar
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:

Karggo firması ile anlaşma yapmalısınız. Günlük 3-4 gönderimin varsa anlaşma yaparlar.

Sürat, Yurtiçi, Aras,PTT, Ups kargolarının hepsiyle çalıştık. Sürat uygun fiyat verecektir.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:

Kargo firmaları ile anlaşarak en ucuz fiyatlardan kargo göndermenin yolu Ofis Paneli'nde.

OfisPaneli, üyelerinin gücünü kullanarak tedarikçileri ile sabit ve ucuz fiyattan anlaşmalar yapmaktadır. Siz de ücretsiz olarak OfisPaneli üzerinden kargo şirketleri ile anlaşma yapabilirsiniz.
Yurt içinde MNG Kargo, yurt dışında FedEx ile anlaşmaları mevcuttur. %80'e varan indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Ofis Paneli ile ucuz kargo anlaşması nasıl yapılır?

• https://www.ofispaneli.com/kargo sayfasından 30 saniyede size özel kargo teklifi isteyin.
  • Size özel kargo anlaşması yapılır ve kurye ile sözleşme tarafınıza ulaştırılır.
Referans bağlamı1 dış bağlantı · 1 alıntı

Dış web 1 bağlantıAlıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 407Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bulgaristan'dan kargocu mu ihraç edeceksiniz? :)
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet