Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Seyyar Satıs 5 Tl Eder Mi Acil?

BaşlatanBireyselemeklilikTarih02/02/2013 11:27:29Yorum21

İlk mesaj
Üye658 yazı
Boş
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye658 yazı
Dusuncelerinizi beklemekteyim tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye166 yazı
güzel aslinda ürünler parasina gorede, ayak üstü hızlı satis yaparken sizin birden fazla kalem satmaniz sanki biraz daha düsük olur gibi, yoldan gecen kisi bir bakista ne oldugunu anlamali bence, zaten seyyar saticilarda hep bir ürün satiyorlar ben bir ürün "grubu" satani gormedim hatirlamiyorum.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye658 yazı

[quote]Yazıyı gönderen - sanadair34
güzel aslinda ürünler parasina gorede, ayak üstü hızlı satis yaparken sizin birden fazla kalem satmaniz sanki biraz daha düsük olur gibi, yoldan gecen kisi bir bakista ne oldugunu anlamali bence, zaten seyyar saticilarda hep bir ürün satiyorlar ben bir ürün "grubu" satani gormedim hatirlamiyorum.
Hepsını tek bir posetin ıcıne koyup satacam bagırarak gel vatandas gel fabrıkadan halka tanıtım amacı ıle vb

Üye554 yazı
bence almazlar gibime geliyor kim elinde tasıcak ayak üstü yada o kısa süre zarfında evde varmı yokmu onu düsüncek vs kar marjında düsük zannedersem yani sen bilirsin ben olsam girmezdim .

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye658 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - seloceza
bence almazlar gibime geliyor kim elinde tasıcak ayak üstü yada o kısa süre zarfında evde varmı yokmu onu düsüncek vs kar marjında düsük zannedersem yani sen bilirsin ben olsam girmezdim .
Simdi sunu soracam markette 15 tl bızde 5 tl sence boyle fırsat kacar mı ayrıca tutacaklı toplasan 300gram agırda degil

Üye166 yazı
aslinda arkadasta, bende hatta sizde aynı seyleri diyoruz. fiyat güzel ürün güzel buna zaten birsey demiyoruz ama o kadar kısa süre icinde insanlarin buna ihtiyacı oldugunu kavramaları zor bence. bagirarak insanlari basinizda toplarsaniz bilemem. yoldan gecen bir insana siz ürünleri anlatirken o zaten oradan gecmis olacak.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
Simdi sunu soracam markette 15 tl bızde 5 tl sence boyle fırsat kacar mı ayrıca tutacaklı toplasan 300gram agırda degil

Üye658 yazı
Fikir verecek seyyar satıcılık yapan arkadaslar varsa bilgi versin 1 saatte kac urun satılır sızce en guzel nerelerde satılır

Üye658 yazı
Cok acil fikir verin

Üye554 yazı
sana çok güzel bir fikir verim kardesim git birgün dene metrobüs duragında aksam 6-9 arası sonucuda buraya yaz,zaten sen kafana bitirmissin işi.

Üye658 yazı
sana çok güzel bir fikir verim kardesim git birgün dene metrobüs duragında aksam 6-9 arası sonucuda buraya yaz,zaten sen kafana bitirmissin işi.
Deniyecem ve sonucu yazacam fikirlere acigim

Üye211 yazı
Bu urunleri kendi uzerinde veya yapacaksan bir standa acilmis halini musterinin gormesi lazim ki almak icin ikna olsun. Bu tur satislar zaten albeni olacak alacak kisi ucuz oldugu icin alacak. Kayip edecegin bir sey yok dene ve gor. Bol sanslar
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kartalimkartal
Bu urunleri kendi uzerinde veya yapacaksan bir standa acilmis halini musterinin gormesi lazim ki almak icin ikna olsun. Bu tur satislar zaten albeni olacak alacak kisi ucuz oldugu icin alacak. Kayip edecegin bir sey yok dene ve gor. Bol sanslar
fikir beyanınız ıcın mersı degısık oneriler beklemekteyim deneyecem sonucu yazacam

Üye658 yazı
fikirlerinizi beklemekteyim. seyyar satıcılık yapanlar sizce 1 saattte kaç adet satılır.

Üye658 yazı
Seyyar satilık yapanlar ek ıs yapanlar sızce tutarmi bu ıs

Üye166 yazı
abi yanlis anlama ama ben senin neyin cevabini aradigini anlamadim, seyyar saticilik belli bir medeni cesareti gerektiren bir iş herkes yapamaz, sen yapacagim diyorsun, o zaman eline 10 tane dedigin ürünü alıp ciksan, hepsi elinde kalsa bile zararın ne olacak ki? yani buradan tahmin toplama yerine gidip deneseniz daha kolay olmaz mı?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik

Üye658 yazı
[quote]Yazıayı gönderen - sanadair34
abi yanlis anlama ama ben senin neyin cevabini aradigini anlamadim, seyyar saticilik belli bir medeni cesareti gerektiren bir iş herkes yapamaz, sen yapacagim diyorsun, o zaman eline 10 tane dedigin ürünü alıp ciksan, hepsi elinde kalsa bile zararın ne olacak ki? yani buradan tahmin toplama yerine gidip deneseniz daha kolay olmaz mı?

[quote]Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
ben sunu anlamak ıstıyorum bu tarz isler yapan varmı tahminen 3 4 saatte ne kazandırır bu urunler ıcin 5tl normalmı azmı 10 tl de olabilirmi

Üye658 yazı
Değerli arkadaşlarım fikirlerinizi beklemekteyim.
Üründe sette bir değişiklik yaptım..
1 adet 10 metre alaminyum folya
2 adet 10 metre streç flim
2 adet orta boy 50 lik buz dolabı poşeti 5 Lİ SET SADECE 5 TL.
SİZCE SATARMI SİZ OLSANIZ ALKIRMISINIZ.
1 GÜNDE CUMARTESİ SABAHTAN AKAŞAM 100 ADET SATARMI SİZCE SAATTE KAÇ ADET SATILIR.

Yeni Üye91 yazı
bu öğrenmenin tek yolu var oda bizzat denemek bence,ne zaman, nerde satış yapacağınızada bağlı. ama bence tutar ev hanımlarının bol olduğu yerlerde satılır şimdi sizin yapmanız gereken 2 şey var 1. si alış fiyatınız ile satış fiyatınız arasındaki kalan tutar sizi tatmin ediyormu? 2.cisi az miktarda alıp pazar girişlerinde denemek metrobüs köprü üstleride olabilir,ama pazara insanlar alışveriş için geldiğinden daha mantıklı gibi, bence siz deneyin bunun cevabınıda buraya siz yazın, çünkü seyyar satıcı forumda olsa bile aynı ürünü deneyen varmı bilmiyoruz bence tutar ben şahsen alırdım.kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - spil
bu öğrenmenin tek yolu var oda bizzat denemek bence,ne zaman, nerde satış yapacağınızada bağlı. ama bence tutar ev hanımlarının bol olduğu yerlerde satılır şimdi sizin yapmanız gereken 2 şey var 1. si alış fiyatınız ile satış fiyatınız arasındaki kalan tutar sizi tatmin ediyormu? 2.cisi az miktarda alıp pazar girişlerinde denemek metrobüs köprü üstleride olabilir,ama pazara insanlar alışveriş için geldiğinden daha mantıklı gibi, bence siz deneyin bunun cevabınıda buraya siz yazın, çünkü seyyar satıcı forumda olsa bile aynı ürünü deneyen varmı bilmiyoruz bence tutar ben şahsen alırdım.kolay gelsin.
degerli ogretmen arkadasım degerli fıkrın ıcın tesekkur ederım bırde uzerıne dev ekonomik set yazacam ayrıca guzel bır toplu paket yaptıracam cıtcıtlı al benılı surum olursa karı guzel en gec 1 hafta ıcınde baslayacam sonucları yazacam fıkır onerı taktıklere acıgım

Üye658 yazı
fikirlere açığım arkadaşlar allah kısmet ederse yarında farklı bir yerde ürün araştırması yapacam uygun ürün için bir yerle anlaştım bir yere daha bakacam belki yarın eminönü civarında bu dediğim ürünü satıyor olacağım eğer satarasam gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Yeni fikir ve düşüncelerinize açığım herkese başarılar teşekkürler.

Üye554 yazı
s.a kardesim ne yaptın varmı bir gelisme ? bilgilendiricektin bizi.