İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik [quote]Yazıyı gönderen - seloceza bence almazlar gibime geliyor kim elinde tasıcak ayak üstü yada o kısa süre zarfında evde varmı yokmu onu düsüncek vs kar marjında düsük zannedersem yani sen bilirsin ben olsam girmezdim . Simdi sunu soracam markette 15 tl bızde 5 tl sence boyle fırsat kacar mı ayrıca tutacaklı toplasan 300gram agırda degil |
Yazıyı gönderen - kartalimkartal Bu urunleri kendi uzerinde veya yapacaksan bir standa acilmis halini musterinin gormesi lazim ki almak icin ikna olsun. Bu tur satislar zaten albeni olacak alacak kisi ucuz oldugu icin alacak. Kayip edecegin bir sey yok dene ve gor. Bol sanslar |
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik Seyyar satilık yapanlar ek ıs yapanlar sızce tutarmi bu ıs |
Yazıyı gönderen - spil bu öğrenmenin tek yolu var oda bizzat denemek bence,ne zaman, nerde satış yapacağınızada bağlı. ama bence tutar ev hanımlarının bol olduğu yerlerde satılır şimdi sizin yapmanız gereken 2 şey var 1. si alış fiyatınız ile satış fiyatınız arasındaki kalan tutar sizi tatmin ediyormu? 2.cisi az miktarda alıp pazar girişlerinde denemek metrobüs köprü üstleride olabilir,ama pazara insanlar alışveriş için geldiğinden daha mantıklı gibi, bence siz deneyin bunun cevabınıda buraya siz yazın, çünkü seyyar satıcı forumda olsa bile aynı ürünü deneyen varmı bilmiyoruz bence tutar ben şahsen alırdım.kolay gelsin. |