İlk mesaj
Genel İlanlar
Plastik Enjeksiyonluk Şişirmelik İş
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumM
Yeni Üye47 yazı

M
Yeni Üye33 yazı
M
Yeni Üye47 yazı
malesef dostum boru üretimi enjeksiyondan farklı ama sulama aparatları enjeksiyonda üretiliyor
M
Yeni Üye33 yazı
M
Yeni Üye47 yazı
GÜNCEL
M
Yeni Üye47 yazı
GÜNCEL
M
Yeni Üye47 yazı
güncel
M
Yeni Üye47 yazı
gncl
M
Yeni Üye47 yazı
güncel
M
Yeni Üye47 yazı
B
Yeni Üye66 yazı
kolay gelsin güneş yağı ile ilgili elinizde hazır kalıp var mı yada kalıp maksimum ne kadara çıkıyor bizim üreteceğimiz ürüne ilk etap 20000 bin adet kutu şişirtme yi düşünüyoruz bize biraz bilgi verebilirmi siniz mesela 200 ml bir ambalaj kapagıyla bize kaça mal olur bilgi verirsen sevinirim
M
Yeni Üye47 yazı
En son tek kullanımlık otel şampuanı ile ilgili bir arastırma yapmıştık müşterimiz için bilgileri atıyorum özelden
M
Yeni Üye47 yazı
gncl
S
Üye172 yazı
13/02/2013 : 13:34:36#14
Web sitesi
Alıntı
farklı sütlü tatlı kabı yapabilirmiyiz
semih
M
Yeni Üye47 yazı
yapabiliriz tabiki benzer örnek görseli gönderirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. bazı tatlı kapları enjeksiyonluk olmuyor. Bunun için ürün görselini görmemiz gerekli
M
Yeni Üye47 yazı
güncel
M
Yeni Üye47 yazı
kalıp yaptırmak isteyenlere yüksek adetli parçaların tafımızdan yaptırılır
M
Yeni Üye47 yazı
güncel
A
Yeni Üye3 yazı
mustafa ben gurcıstanda sureklı gıdıp gelıyorum cok ıyı devletle arası ı olan cok ıı dostlarım ve fabrıka sahibi dostlarımız var ve bu ulekede ınanılmaz senın olayının acıgı mevcut senınle ıletısıme gecmek ısterım guzel 05413230181 numaram ugurbalaban@akarpeyzaj.com.tr maıl adresım gorusmek ısterım senınle
M
Yeni Üye47 yazı
Akarpeysaj en kısa sürede irtibata geçmek dileğiyle
M
Yeni Üye47 yazı
günceldir
M
Yeni Üye47 yazı
günceldir
M
Yeni Üye47 yazı
güncel
M
Yeni Üye47 yazı
günceldir
M
Yeni Üye47 yazı
günceldir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz