Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tesettur Giyim Uzerine Magaza Acmak İstiyorum. . .

BaşlatanF.YUKSELTarih27/01/2013 18:43:07Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba... Ben Hollanda Amsterdam da bayan tesettur giyimi uzerine bir magaza acmyi dusunuyorum. Nasil ve nerden baslamaliyim. Turkiye ye gelmeden internetten alim ve odeme yapabilir miyim? Aldigim cok cesitli urunleri toparlayip buraya gonderecek ihracatci araci firmalar varmidir?
F.yuksel

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye73 yazı
Merhabalar konuyu açalı bir hayli zaman olmuş ama ihracat yapmak problem değil önemli olan mal teminidir,ihracat gümrükleme ve nakliye konusunda size yardımcı olabilirim.
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
merhaba .ilk olarak cesaretinizi tebrik ederim.aslinda sadece tecrubem yok diye yazdiginiz icin birkac satir yazmak istedim.benim de uzun tecrubelerim olmustur.her sektorde cok insanla tanistim.kimseye akil vermek haddime degil.lakin yardim isteyene de bildigimi esirgemem.eger turkiyeden tanidiginiz durust biri yoksa hic girmemenizi tavsiye ederim.ama tanidiginizin tanidigi dahi olsa o zaman olabilir.ikincisi kesinlikle ve kesinlikle gorup dokunmadiginiz mali hatta kolilemede dahi bulunmadiginiz mali almayin.ben bunu tesettur isi yapan bir abimden biliyorum.cok uzun calistigi firmalar olmasina ragmen basarisinin sirrini siparisten once ucaga atlayip gidip kolilerken dahi firmadan ayrilmamasina baglardi basarisini.tabi her iste ayni degildir ama internetten dediginiz icin boyle yazdim.sahsen ben sicak bakmiyorum ozellikle ilk etepta.ama musbet olarak cok isabetli bir karar ve sektor derim.cunku hollandada ysayan biri olarak bu sektorun kazanacagini dusunenlerdenim.birak teferruatini bu ulkede etek yok etek yuzlerce magaza var.hitap edeceginiz kesim cuzi de olsa iyi calisma ile basarirsiniz.manzara az kira vermiyor boseb lommerda degil mi?ama adam cikariyor bu cuzi kesimden ....misal daha gecen sene normal dukkandan (istbul) 10 etek aldim cok kaliteli genc isi 11 euroyo tanesi size de malumdur burda kaca satildigi...daha toptandan bile bahsetmedim sanirim anladiniz.amacim gaz vermek degil ama duzgun ve saglam adilar atarsaniz bu sektorden kazanirsiniz.ama cidden saglam atin...basarilar
izafe

Yerleşim Hollanda / ZaanstadMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı

Merhabalar Alışveriş sitemi satıyorum sitemde ürünlerimde var patetentli ilgilenenler 05330216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye4 yazı
tedarik konusunda yardımcı olabilecek varmı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
Tesettür giyim ile ilgili tedarik konusunda hem yurt içi hem de yurt dışı pazarında destek verebiliriz. ( m.akdag@derentekstil.com )
derentekstildışticaret

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil