Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gümüş Takıcı Açmak

BaşlatanşanslıTarih25/01/2013 13:02:43Yorum9

İlk mesaj
Üye437 yazı
s

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye437 yazı
güncel,selamlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye437 yazı
m

Üye437 yazı

h

Üye243 yazı
Merhaba Saygı Değer Girişimci Dostum Sana Zahmet internetten vysalyans ara orda engin bey var benım selamımı soyle kendı hem toptancı hem parekendeci hem imalatcı sana yardımcı olabılır belkı urunlerıde hosuna gıder cunku bır cokbuyuk fırmaya uretım yapmakta Simdi Gelelim Diğer iş fikirlerine bir fuar ve pazarları takıp et buralarda satıs yap pazar derken semt pazarı degıl tabıkıde 2 web sıtenı muhakkak olustur 3 evet Sahte mevcut 4 yurtdışı ürünlerine dıkkat et 5 urunlerın pazarıvar nasılmı gıden urun gıtmeyen urun olarak piyasada bır urun gıtmıyorsa hurda fıyatına satılır alan kısı uyanıksa işi bilmeyene yenı model diye bilmeyenlere satar urun elınde patlar dahası cok tabıkı bana sormak ıstedıgın baska bırsey olursa yazabılırsın saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye243 yazı
Bu arada Tayland dan urun getırenler var orda gumus ucuz kalıtelı yenı urunlerı yakalabılırsın bırısı ıle anlasmanı onerebılırım saygılar
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Üye437 yazı
doğrudur...

Üye243 yazı
Tamam Kardesim Özelli Cvpladım saygılar İmalatcı ise Cogu sıkıntın aşılmış cunku hurdadan da kazanacaksın demek
Saygılarımla
Çağdaş İNAL

Üye437 yazı
sayın Çağdaş,çok teşekkürler,saygı ve selamlar..

Üye243 yazı
Rica Ederim Herzaman :)
Saygılarımla
Çağdaş İNAL