iş değiştirdiğim için elimde bulunan ev tekstil ürünlerini toptan olarak elimden çıkartmak istiyorum. ürünler izmirdedir.yarı fiyatına satmayı düşünüyorum.gelip görebilirsiniz.ilgilenen arkadaşlar için 0 505 242 52 52
Yazıyı gönderen - nukyol76 iş değiştirdiğim için elimde bulunan ev tekstil ürünlerini toptan olarak elimden çıkartmak istiyorum. ürünler izmirdedir.yarı fiyatına satmayı düşünüyorum.gelip görebilirsiniz.ilgilenen arkadaşlar için
Özel yada genelden en azından 1 yada 2 kalem ürünün fiyatını net yazarsanız bir fikir edinmiş olurum.Zaman israfı önlenmiş olur...yanlış mı düşünüyorum bilemem...uyarsa telinizi arayabilirim. Saygılarımla
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.
Ürünlerle ilgili olarak görsel ve fiyat mailini gönderir misiniz ?Önümüzdeki hafta İzmir'e gelmeyi düşünüyoruz. Ürünlerinizle ilgili anlaşabilirsek size de uğrayabiliriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz