İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Yeri Açmak İçin Doğru Zaman Mı?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumF
Yeni Üye14 yazı
R
Yeni Üye2 yazı
F
Yeni Üye14 yazı
teşekkr ederm sayın ozyılmaz ama bu pıyasnn ne zamn düzeleceği belli mi
R
Yeni Üye2 yazı
C
Yeni Üye4 yazı
05/05/2008 : 01:13:58#5
Web sitesi
Alıntı
Rıza beye kısmen katılmıyorum. kriz zamanı da yükselerek çıkmayı başaran birçok şirket ve işyeri var...
bence piyasalar kötü diyerek parayı çekmek piyasayı dahada kötü hale getiriyor.
sizin açmak istediğiniz stüdyonun yeri diğerlernden farkı ve yatırım gücünüz ile piasadaki mevcut sıkışıklığı atlatabilecek gücünüz varmı?
sabit müşteri portföyünüz varmı?
bölgenizdeki düğün salonları gibi sabit noktalara erişiminiz varmı?
birkaç ajansla katalog çekimleri konusunda anlaşma alabilecekmisiniz?
bunlar önemli bence...
bence piyasalar kötü diyerek parayı çekmek piyasayı dahada kötü hale getiriyor.
sizin açmak istediğiniz stüdyonun yeri diğerlernden farkı ve yatırım gücünüz ile piasadaki mevcut sıkışıklığı atlatabilecek gücünüz varmı?
sabit müşteri portföyünüz varmı?
bölgenizdeki düğün salonları gibi sabit noktalara erişiminiz varmı?
birkaç ajansla katalog çekimleri konusunda anlaşma alabilecekmisiniz?
bunlar önemli bence...
F
Yeni Üye14 yazı
teşekrler sayn çevikbir aslına bakarsanz biraz bende sizn gibi düşünyorm ama geneli dinlediğimdede biraz insan korkuyor ama en geç eylül ekim gibi stüdyo açmayı düşünyrm çalıştktan sonra emek verilerk ve sevilerk yapılan işn karşılğı gelr diye düşünyrm
G
Üye964 yazı
05/05/2008 : 12:32:55#7
Web sitesi
Alıntı
Aslında mezuniyet zamanı bu günler ve vesikalık fotoğraf çektirme zamanları. ama sadece fotoğraf çektirmeyi beklemek işinizde beklediklerinizi veremeyebilir. Bunun yanında önce tanıdık firmalardan başla**** onlara katalog fotoğrafları ve/veya özellikle Restaurant ve cafelerde yemek fotoğrafı önemlidir o fotoğrafları da çekmeyi meslek edinin kendinize. Düğün mevsimide yaklaşıyor, hem mezuniyetler için hemde nişan ve düğünler için video çekimleri yapın. Birde nakitiniz yeterliyse teknolojik ürünler satan firmaların bayiliklerini talep edin. yada onların standlarını bulundurun stüdyonuzda.
Fotoğrafta iyi iseniz fotoğraf sitelerini ve fotoğraf yarışmalarını takip edin. Oralarda adınızı duyurabilirsiniz.
Tabiiki okullara ve evlilik ve çeyizle ilgili sitelerede reklam verebilirseniz işleriniz açılır diye düşünüyorum.
Yolunuz açık, işiniz ve paranız bol olsun...
Fotoğrafta iyi iseniz fotoğraf sitelerini ve fotoğraf yarışmalarını takip edin. Oralarda adınızı duyurabilirsiniz.
Tabiiki okullara ve evlilik ve çeyizle ilgili sitelerede reklam verebilirseniz işleriniz açılır diye düşünüyorum.
Yolunuz açık, işiniz ve paranız bol olsun...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
F
Yeni Üye14 yazı
çok teşkkrler evt söyldklernzde halsnz bi kısmını çekmeyi düşnyrdm teşekr
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz