Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Baskılı T-shirt Üretimi

Başlatanonur060606Tarih22/01/2013 18:43:42Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Arkadaşlar,

1 yıl boyunca baskılı t-shirt yaptıracağım. Aylık 250 000 tane düzenli olarak alınacak.

Bunun bir kısmını tedarik edebilecek firmalar kişiler lütfen benimle iletişime geçsinler.

Onur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye345 yazı
aylık 250 000 yıllık 3 000 000 doğrumudur

iş kurmak isteyen arkadaşlar için bir ekmek kapısı sayılır
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye77 yazı
onur kardesim baskılı t.shirt kac renk kac beden baskısı kac renk kac varyant asorti sekli ölcü tablosu örme kumas kalitesi penye. karde .open end metrakare gramajı yaka ribanası likralımı likrasızmı bir sürü detay pesin ödeme yada teminat karsılıgı her ay talep ettiginiz adet tarafımızdan yapılır ayrıca isin incelikleri tarafımızdan ögretilip ögretme parası talep edilmez cevabınızı bekliyorum eger gelirse SAYGILARIMLA.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye628 yazı

onur060606 hangi ülke için sipariş vereceksiniz, yani malı sevk edeceğiniz bölge neresidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye69 yazı
Özellikler:

*1.. Specification: T/C 50/50,single jersey ,140gsm,crew neck,short sleeve,
tubular,white,T-shirt. & Sky Blue

Size: S M L XL(inch)

Chest width(1"below from armhole) 20 22 24 26

Body length(from center back neck) 27 28 29 &n bsp; 30

Shoulder 18 20 22 24

Armhole 9 9.5 10 10.5

Sleeve 9 9.5 10 10.5

Neck(from seam to seam) 7.5 7.5 8 8.5

&nbs p; Cuff Opening 7 7 8 8

Bottom hem 7/8 7/8 7/8 7/8

Sketch/slogan sizes ::: ; 7.5 Inches x 4 circle (Front)
,, ::: 2 inches lenght,13 inches breght(back)

Yeni Üye77 yazı
degerli onur arkadasım ticaret afrika devletcikleri olunca bizim FOB CİF BANKA AVALLİ DRAF VS İSLERİNE KAFAMIZ BASMAZ BİZ HER TÜRLÜ TEKNİK SPEKİFAKSİYONDA MALI YAPAR TÜRKİYE TESLİMİ SİZE SATARIZ SİZ afrika devletciklerine bu malı nasıl hangi sartlarda kac para karla verirseniz bizi ilgilendirmez bu sekilde ticaret yapmak isterseniz her türlü hukuki sözlesme karsılıgı malın bütün numune okeyleri alındıktan sonra bahsi gecen adetleri 30 is gününde taraf firmanıza SGS yani bagımsız kontrol denetim firması onaylı ve kontrollü denetim firma masrafları tarafımıza rucü edilmek kaydı ile teslim ederiz.Bakın kontr garanti denetim ve kontr garanti ödeme siz varsanız biz varız teslimatta sıkıntı yok fiyatları konusalım TAHMİNİMCE FİYATLARDA YADA ÖDEME SEKLİNDE SIKINTI CIKACAK SAYGILARIMLA

Yeni Üye77 yazı
onur kardesim teklifime müsbet yada menfi cevap yazarsanız memnun olurum.YOKSA LAF EBELİGİ YAPIP KİMSE KİMSENİN VAKTİNİ VE ZAMANINI ALMASIN SİZDEN FORUMDA BİR CEVAP BEKLİYORUZ SAYGILARIMLA.

Yeni Üye69 yazı
Yasar Bey öncelikle sizi terbiyeli olmaya davet ediyorum. Laf ebeliği de ne demek? Bana mesaj attınız da cevap mı vermedim? Kaldı ki cevap vermek zorunda da değilim.

Ben teklifleri topladım, karşı tarafa ilettim, beklemedeyim. Bakın sizden hemen evvel VSL beyden nasıl davranılması gerektiğini öğrenseniz iyi olur.

Bu arada VSL nickname'deki beyle tanıştığıma da çok memnun oldum.

Yeni Üye77 yazı
onur bey kardesim insallah zaman sizi haklı cıkarır degerli siparislerinizi forumdan yada forum dısı firmalardan tedarik eder afrika devletciklerinden birine her ay 250.000 adet vede 12 ay boyunca sürekliligi olan basic t/shirt yüklemelerinizi yapar sonrada tecrübelerinizi bizlerle paylasırsanız inanın sizin adınıza size cok tesekkür ederim.Degerli dostum ben size birseyler anlatmaya calıstım fakat siz benim yazımı anlamaktan öte saygısızlık olarak addedip beni terbiyeye davet ediyorsunuz tabi bilgi ve tecrübe bedava ve bedel ödemeden edinilince haklı olarak karsılıgıda karsı taraftan saygısızlık ve ukalalık olarak algılanıyor.Umarım basarılı olursunuz HOSCAKALINIZ.