Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavuk Market Kurmak İstiyorum. . .

BaşlatankamunayTarih22/01/2013 12:19:20Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
selam arkadaşlar.
ben özel sektörde çalışmaktayım.
tavuk market kurmak istiyorum, fakat nasıl kurulur, maliyeti nedir, neler gereklidir hiç bir fikrim yok.
yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek İlaç Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye488 yazı
piliç ürünlerinin satıldığı yer sanırım.
ayrıca pişmiş piliç ve yumurtada bulunuyor.
olur bence.
ama yapacağınız yer önemli.
fiyatlarda uygun olursa iş yaparsınız.
pişmiş tavukla normalini aynı fiyata veren yerler var bildiğim.
Kazandıklarını düşünüyorum uzun zamandan beri yapıyorlar çünkü.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye16 yazı

slm.gıda sektöründe yıllardır calısıyorum.tavuk ürünü ülkemizde cok gidiyor.bence olabilir.bu işle bilgin yoksa zorlanırsın.püf noktası ve işi bilmek gerekiyor.param var diyosanda düzgün adamlar bulcaksın işleticekler.yer önemli ve sattığın ürünler bölgesine yöresine göre çeşit bulunduracaksın.örn:zengin bölgesiyse kaliteli ürüne yer vericeksin ve tabikide müsteriye ii hizmet ilgi alaka hoşgörü temizlik basta olması lazım.o yüzden iyi adamlar ii iş demektir.hayırlı olsun.pek fazlada maliyet istemez.beypiliç buna bayide veriyor aklında bulunsun.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SRGN
slm.gıda sektöründe yıllardır calısıyorum.tavuk ürünü ülkemizde cok gidiyor.bence olabilir.bu işle bilgin yoksa zorlanırsın.püf noktası ve işi bilmek gerekiyor.param var diyosanda düzgün adamlar bulcaksın işleticekler.yer önemli ve sattığın ürünler bölgesine yöresine göre çeşit bulunduracaksın.örn:zengin bölgesiyse kaliteli ürüne yer vericeksin ve tabikide müsteriye ii hizmet ilgi alaka hoşgörü temizlik basta olması lazım.o yüzden iyi adamlar ii iş demektir.hayırlı olsun.pek fazlada maliyet istemez.beypiliç buna bayide veriyor aklında bulunsun.

yorumlarınız için teşekkürler.
bu işi yapmak için her hangi bir sertifika gereklimi?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ylaç Sektörü
Üye468 yazı
dükkanın yeri güzelse yazın ızgaralık kışın yemeklik güzel gidebilir türkiyenin %95 tavuk ve mamulleri tüketiyor hem ucuz hem sağlıklı yanınıza usta alıp başlanılsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye166 yazı
kırmızı etin kilosu ile asgari ucret esit oldugu icin, fiyat kırmak icin binlerce angus getirmesine ragmen devletin bile fiyati 1 lira düsüremedigi ve turkiye ekonomisinin ve asgari yaşam sartlarinin en az 50 yıl daha düzelemeyecegini varsayarsak, tavuk hep talep gorecektir bizim fakir ülkemizde, baska kaynak yok cünkü...

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
sertifika derken? dükkanın ruhsatı vergi dairesinden işlemler oluyor.belediyeden işlemleriniz oluyor. bu tür seyler var.sertifika olarakta bu iş üzerine çalışmış birinin ustalık belgesi istenilebilir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Gyda
Yeni Üye14 yazı
Tavuk marketten öte tavuk döner işine girmeni öneririm.Yer pek önemli değil.Lezzet olarak belli bir çizgiyi yakalarsan kırsal ilçelerde bile çok güzel para kazanabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci