Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çinden Elbise

BaşlatanayselesTarih21/01/2013 23:44:34Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Herkese meraba ben bir ev hanımıyım.Çinden kıyafet getirip internet sitesi kurdurup satmak istiyorum.Ama hiç bir bilgim yok ..Ne yapmalıyım ?
Hangi siteler güvenilir ?
Gümrük vs . nasıl sorunsuz getirebilirim.

Yerleşim Türkiye / ElazığMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye27 yazı
bazı çin siteleri var,takı,aksesuar,kıyafetler mevcut,fakat gümrük mevzuatına bakmak lazım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye178 yazı
kesinlikle tavsiye etmem. bir ara biz yaptık. 3 ay sonra siteyi kapattık

nedenleri :

1- Hiç bir müşteri, giyim için 20-30 gün kargo beklemez. aynı gün kargo sistemiyle çalışan binlerce seçenek varken..
2- iade- değişim olayı olmayacağına göre, bu taahütü veremiyorsunuz müşteriye. çok sıkıntılı. Tüketici uyandı artık, en ufak bir sorunda hemen mahkemeye veriyor. başınız ağırır.
3- hadi diyelim 3 kez getirttiniz Çin'den, 5 kez getirttiniz..ya sonra ? Gümrükte dikkat çekmeye başlar ve yine başınız ağrır. maliye ile, gümrük ile çok sorunlar yaşarsınız.

başka işler bulun kendinize..tavsiyemdir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı

Ben Sili´de yasiyorum cin´den is camasiri ve elbise getirdim buraya, tek beden olarak satiliyor urunler. Sili´li bayanlarda biraz toplu sayildiklarindan elbiseler ve ic camasirlari bel kismindan kurtarmadi. Tek beden olarak sattiklari urunler S-M-L ye uygun deniliyor ama hepsi S beden cikiyor. Internetten alirsaniz bu sorun var.

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
çinden elbise getirme şansınız yok çok sıkıntılı iş zaten vergilerde çok yüksek hiç uğraşmayın yapıcaksanız iç piyasadan alın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye108 yazı
bırakın artık şu çin den mal getirmeyi kardeşim.bu ülke tekstilde dünya lideri siz dışarıdan mal getirmeyi düşünüyorsunuz.amacınız ucuz mal ise aynı fiyatlara anlaşabileceğiniz firmalar çok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye115 yazı
Parti malı hazır giyim ürünleri arıyorum.Baz olacağım konu defolu ürün olmaması
Fiyat,en az alım,
kalite,ürünün bulunduğu yer,
açıklamalı bilgi ve foto
İlgilenen tedarikçiler,üreticiler,toptancılar
lütfen özel yada genelden yazınız.
NOT:Piyasa fiyatının altında olan ürünler değerlendirilecektir.Adet sınırlamam yoktur.10 yada 1000 adet..
ürün tercihleri,bayan badi,anne penye,iç çamaşırı,eşofman altı,çorap vb.gibi...
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Üye165 yazı
sahibinden-sanalpazar-gittigidiyor- sonteklif de satabilirsiniz...

kazanclı bır ıs olacagını dusunuyorum. fakat satarken belırtın faturasız dıye

1 maliyeye yakalanmayın
2 faturasız oldugunu belırtın kı ala fatura yok diye sikayet etmesin

edersee kazancınızdan cok zararınız olur.

+ fatura kesme ımkanınız olursa cok iyi kazancı vardır
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Toptan alıp dükkanlara verilebilir fakat ucuz bulmanız lazım kimse size ucuz yeri söylemez çinden 40 bin dolar değerinde iç çamaşırı gümrükte size 80 bin dolara mal olur takribi geçebilir çinede gidiş geliş uçak bileti 2000 dolar oda çok erken rezervasyon olacak çinde yivu kentine gidip siparişi verirsiniz oradaki türk gümrükçüler gerisini hallederler ücret mukabili
Kaan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil