Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kesme çiçek

BaşlatantarimTarih18/01/2013 23:31:38Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
merhabalar kesme cicek yetistiriciligimi zor pazarlamasimi
ben bu isi benimsedim ve nasipse bu sezonda uretime basliyacam konu hakinda fikri olan yazarsa sevinirim herkese bol kazanclarr.
alagoz

Yerleşim Türkiye / İgdirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye28 yazı
guncel
alagoz

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı
Pazarlama adına Mezat'larla iletişime geçersen kazancın fena olmayacaktır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı

tesekurler sayenizde bir kelime daha ogrendim :))
alagoz

Yeni Üye28 yazı
guncel
alagoz

Yeni Üye28 yazı
guncel
alagoz

Üye906 yazı
kesme çiçek olarak ne cins çiçek üreteceksiniz acaba?
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye28 yazı
konu hakinda teknin bilgi yok yani cinslerini tam belirlemedim bunlari universitenin profesorunden alacam sizin bir tafsiyeniz varmiydi yada siz konuya hakimmisiniz
alagoz

Üye243 yazı
Üretime Başladınızda Haber verin Sizi Çiçekçiler Federasyonu Başkanı ile tanıstırayım işinize yaraya bilir saygılarımla
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye3 yazı
kesme çiçek üretimi daha zor,pazarlaması üretimle endeksli yani aşağı yukarı kesme çiçekler 90-120 gün arasında kesilir.Dikim zamanını ılıman bölgelerde öyle bir ayarlamalısınız ki çiçeğin en çok tüketilidği zaman diliminde ürettiğiniz çiçekler çıkmaya başlasın.Karanfil ve cipsofilya önerebilirim.Karanfil her zaman pazarı olan bir çiçektir dönüme 10-12 bin tl ile serayı sıfırdan kurabilirsiniz bi 10 bin tl demasrafı olur.Sezonluk dönümden 100 bin dal çiçek alırsınız ortalama pazar ile sezonda 7 ile 12 bin tl kar etme durumu vardır.Ama bu pazara yakın bölgede olursanız mesela hakkaride karanfil üretemezsiniz üretsenizde satamazsınız ama antalyada üretebilirsiniz merak etmeyin sizin seranız olsun alıcı gelir sizi bulur karanfil ile detaylı bilgi burada mevcut incele derim http://www.konyacicekci.net
Çiçekçi

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Esnaf