Yeni Üye Toplam 21 yazı |
| ||||||||
| karaman7070 Yeni Üye Toplam 5 yazı | ALMANYADAN KUZEY IRAK A HERTÜRLÜ MALZEME GÖNDERIYORLAR BURDA BIR KÜRT VAR BARZANININ YANINDA BIR TÜRK ISADA´MININ YANINDA CALISIYOR IZMIRLI ILK ORAYA GITTIGINDE HIC LE BASLAMIS SUAN MASSALLAH ZENGIN SILAHLA GEZIYORMUS : sermaye varsa ben size bir tir mal ayarlayabilirim . tr den limon,patates ve buna benzer talep var sofia dan. kml999@hotmail.de saygilar mmmmmmmmmmmkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Yerleşim : ALMANYA / Köln | ||||||
| ıraklı Yeni Üye Toplam 89 yazı | irak79@hotmail.com Yerleşim : Irak / Süleymaniye | Meslek : Diğer | ||||||
| bedirhan38 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 12/08/2013 : 11:54:55 her türlü çorap ihracatı yapılır. anayurt Yerleşim : Türkiye / Tokat | Meslek : Tekstil | ||||||
| mamosteok Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/01/2014 : 01:31:28 tlf 05363635148 seyda Yerleşim : Türkiye | Meslek : Öğretmen | ||||||
| Exportt Yeni Üye Toplam 29 yazı | 01/02/2014 : 14:27:40 Arkadaşlar, Dış ticaret baglantınız var ama finansman sıkıntısı mı çekiyorsunuz!... bankalar dan ihracat kredisi kullanamıyormusunuz!... o zaman gelir paylaşımı karşılığında gelin size portfoyümüzdeki teminatları kullandıralım finans imkanı oluşturalım exportt@accountant.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||||
| faraday Üye Toplam 111 yazı | 02/02/2014 : 20:07:38 yurt dışına bal ihracatı yapmatayız..kuzey ıraka talep olursa bal ve kahvaltı grubu satışını gerçekleştirebiliriz. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kimyager | ||||||
| lehat Üye Toplam 262 yazı | 02/02/2014 : 20:22:03 faraday kahvaltı gurubu derken biraz açarmısınız ne mesela?? Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Ticaret | ||||||
| CEMTOLGA Yeni Üye Toplam 59 yazı | 03/02/2014 : 23:47:10 faraday piknik ürünlerdenmi bahsediyorsunuz Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Esnaf | ||||||
| webuydu Yeni Üye Toplam 29 yazı | Sayın Uğur Bey , Şuan Kuzey Irak'ta çok aktifiz. Danışmanlık yapmakla birlikte çeşitli çevremiz sebebiyle inşaat , askeri malzeme , plastik , ham madde vb. bilumum işler yapılmaktadır. Ciddi bir çevre sahibiyiz. Bu konuda size yardımcı olabiliriz. sedatatesmedya@gmail.com E-ticaret / Ürün / Proje Direktörü Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| inanbey Yeni Üye Toplam 7 yazı | kendimde gidip her yeri gezdim ama bir sağlam aracıyla çalışmak istiyorum Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Gıda | ||||||
| faraday Üye Toplam 111 yazı | çeşitli gramajlarda piknik çeşitleri isterseniz onlarıda gönderırız.
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kimyager | ||||||
| emlakci57 Üye Toplam 246 yazı | 10/09/2014 : 14:21:02 SATILIK-KELEPIR BUYUK CIFTLIK kelepir BUYUK CIFTLIK 1024 DONUM KARADENIZ KENARI SATILIK ÇİFTLİK ..HAYVANCILIK için 20000 dönüm mera kenarı-1024 dönüm 1024 dekar-donum sulu tarlalar Gürcistan da LAnckhuti Chibati de -KAradenizde Poti limanına 20 km patates .mısır fasulye her türlü sebze ekilir.yılda 2-3 kez mahsul kaldırılabilir kıwi, mandalın fındık-çay-hurma-elma dikilebilir % 99 dumdüz.yüzde1 hafıf tumsek-oda surmeyle düzelebilir halde -sulu.nehre 1300 metre cepheli.siyah alıvyal toprak iklim yağış Rize" ye benzer uluslar arası Trabzon-Tiflis-Baku yoluna 3-5 km ... etrafı ormanlık-mera- hayvancılık için ideal...buyuk binalar var.. uluslar arası yola cepheki 4901 m2 parsel de satılan 3.parça satılık m2 si 1 dolar-emsalleri yanımızdaki araziler m2 si 10 dolar a satılıyor.. kiralık hektarı 450 dolar yıllık AMA sadece 2-3 li tarımla yılda net 450- 500 000 dolar kazanmanız mümkün PATATES İÇİN ilk sene 3200-3500 ikinci sene 4200-4500 ton almanız mümkun diyor arazinin yerini bilenler MISIR İÇİN :Hibrit 1300-1500 ton yerli için de 850-900 ton alınır diyorlar misirin sap ve yapraklarindan 3500-4000 ton ot-saman cikiyor İKİLİ EKİM :şubat sonunda patates ekiliyor....mayıs sonunda kaldırılıyor..haziran başında mısır ekiliyor...eylül sonunda mısır kaldırılıyor ÜÇLÜ EKİM ....EKİMDE ISPANAK-PIRASA YEŞİLLİK EKİLİYOR...ARALIK TA KALDIRILIYOR... +995 558 739163 -+995 599567980 AHMET koç BATUMİ GEORGİA Yerleşim : Türkiye / Artvin | Meslek : Emlakçı | ||||||
| ferhat.yüce Yeni Üye Toplam 4 yazı | 01/10/2014 : 01:27:26 herkese merabalar ben batmanda poşet imalatı yapıyorum ürünlerim çöp poşetleri hazır konfeksiyon poşetleri ve baskısız atlet poşetleri bildiğin kadarıyla ırakta poşet yüksek fiyatta üstülik batmanda ırak'a uzak değil ırak'a ihracat yapan arkadaşlar ilgilenirlerse eğer bana ferhat.yyuce@gmail.com adresinden email atabilirler Yerleşim : Türkiye / Batman | Meslek : Matbaacı | ||||||
| faraday Üye Toplam 111 yazı |
ewet, bal, 80, 225, 460, 850gr çeşitleri var Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kimyager | ||||||
| faraday Üye Toplam 111 yazı |
tamam, özelden detayları konusuruz Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kimyager | ||||||
| kraftmet Yeni Üye Toplam 71 yazı | Merhaba; Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum. info@kraftmetprofil.com kraftmetprofil@outlook.com +90553 295 78 59 Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Mühendis | ||||
| varnali77 Üye Toplam 550 yazı | K iraka ceviz hurma vs meyve fidani ve sera kurumu yapabiliriz. enginberber76@mynet.com mailden ulasabilirsiniz.. Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Gıda | ||||
| değişimtekstil2 7 Yeni Üye Toplam 21 yazı | 06/02/2019 : 01:34:27 3-8 yaş kompak kumaş çocuk takımı uygun fiyata alıcılar 05392789864 numaran ulaşabilir. Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Tekstil | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||