Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kurutulmuş Meyve

Başlatancem.ozer08Tarih30/12/2018 09:30:52Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Selam arkadaşlar,
Portakal, limon, mandalina, elma ( halka, dilimli kabuklu, kabuksuz) cennet hurması dilim, nar tanesi, çilek gibi kurutulmus meyveler ayrıca yanında kızılcık unu kestane unu portakal ve mandalina unları. Bunun yanında çakıl taşı kokolin veys kakao dan yapılmış çikolata lollipop küvertir kalıp halinde....
Biz bu ise girdik ancak toptan satış konusunda desteğe ihtiyacımız var bu konuda yardım edecek birileri çıkarmı yer : istanbul..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye6 yazı
Cem Bey Merhaba , öncelikle İyi Seneler.
Ürünlerinizden yakın zamanda soran bir müşterimiz olmuştu.
Mümkünse ürün listeniz , ürün görselleri ve en uygun toptan fiyat teklifinizi iletmenizi rica ediyorum.
Mevcut kalite belgeleriniz hangileri ?

Yerleşim Türkiye / IzmyrMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
merhaba,

ürünleriniz hakkında detayları ve tüm izin belgelerinizi paylaşabilir misiniz. pazarı çok iyi bir sektör. yardımcı olmak isterim

Yerleşim Türkiye / Gazipa?aMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı

Cem Bey , ne zaman bilgi alabileceğiz ?

Yeni Üye18 yazı
Berna hanım selam,
yarın detaylı bilgi için email yollucam size.
Teşşekür ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Tamamdır Cem Bey bekliyorum. Uygun şekilde bilgi alabilirsem hemen iletelim karşı tarafa.
Üretim izin belgeleri vs bir eksiğimiz var mı ?

Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar,
Hollandaya ***ürüp satmak için 15 muz kolisi 350 kg civarı kuru kaysı aldık ama bir sürü evrak işi ve nakliyenin yüksek olmasından dolayı hiçbir nakliye firması taşımadı. Bugün bir nakliyeci bulduk ve ürünü ***ürdüler ve 4 gün içinde teslim ettiler. Ve bunun için kargo firmaları gibi yüksek paralar istemediler. Avrupa’ya parsiyel bazda gıda veya benzeri ürünleri ***ürmekte sıkıntı çekenler kivilcimseranat@gmail.com adresine mail atarlarsa yardımcı olabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye149 yazı
ürün ve fiyat listesi atarsanız yardımcı olabilirim doqan@msn.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf