Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Şeker Hastasıyım, 1,5 Yıl Oldu-hastalıgın Acemisi

BaşlatankapolTarih01/05/2008 23:59:02Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
HALK İÇİNDE MUTEBER BİR NESNE YOK ,DEVLET GİBİ,OLMAYA DEVLET ,CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ.

Ne kadar güzel söylemiş ,kanuni sultan süleyman ,,ama bizler söylenen güzel sözlerin degerini ancak iş işten geçtikten sonra anlıyoruz,her ne hikmetse,,
herkese sağlık esenlikler dilerim,,
şeker hastalığı konusunda bilgi verecek arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum ,,selamlarımla
kapol

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye964 yazı
http://www.diyabetdunyasi.com/?gclid=CP6aitPAh5MCFQs1Qwod0GUlgw
http://www.diyabetdunyasi.com/?gclid=CP6aitPAh5MCFQs1Qwod0GUlgw

bu siteler belki sizi istediğiniz bilgilere ulaştırabilir.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
dostum benim yengem teyzem şeker hastasıydı bu doktorlar yokmu biri birinden alçak anlamıyorlar sadece ilaç morfin v.s bak hekime goturdu babam bunları ve şuan şeker diye bi şey yok muştaki doktor şok oldu tayinini kaldırttı ilgilenirsen 0545 420 61 65 0535 325 40 38 bay

Yerleşim Türkiye / Mu?Meslek Esnaf
Üye964 yazı

Sayın kapol lütfen doktor olmayan kişilerden akıl almayın. Sayın ramazan ne demek istiyorsunuz? Siz kendinizi İnsan sağlığıyla oynamaya ne kadar yetkili görüyorsunuz? Lütfena rkadaşım böyle gizli kapaklı telefon bilgileriyle ürün hakkında açık bilgi vermeyen kişilerle iletişime bile geçmeyin.
bu sağlık yaa o nasıl kendini şeker hastalığını iyileştirebilecek şekilde lanse edebilir ki?
bırakın şu konunda yıllarca 8-10 yıl okumuş kafa patlatmış ktorlara dil uzatmayı. O kadar kolaysa İnsan sağlığına çare olmak buyurun sizde okuyun Dr olun..
Son dönemde okuyan İnsana karşı bu kin ve öfkeyi anlamakta zorlanıyorum..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Üye964 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Goldenist
Sayın kapol lütfen doktor olmayan kişilerden akıl almayın. Sayın ramazan ne demek istiyorsunuz? Siz kendinizi İnsan sağlığıyla oynamaya ne kadar yetkili görüyorsunuz? Lütfen arkadaşım böyle gizli kapaklı telefon bilgileriyle ürün hakkında açık bilgi vermeyen kişilerle iletişime bile geçmeyin.
bu sağlık yaa o nasıl kendini şeker hastalığını iyileştirebilecek şekilde lanse edebilir ki?
bırakın şu konusunda yıllarca 8-10 yıl okumuş kafa patlatmış dokktorlara dil uzatmayı. O kadar kolaysa İnsan sağlığına çare olmak buyurun sizde okuyun Dr olun..
Son dönemde okuyan İnsana karşı bu kin ve öfkeyi anlamakta zorlanıyorum..

Mustafa Kemal Atatürk

Yeni Üye19 yazı
Goldenist
TŞK ,,EDERİM,,
kapol

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
ramazan_00_49@h
otmail.com
SLM-TŞK,EDERİM AMA ,,İSTİSNALARIN KAİDEYİ DEĞİŞTİRMEYECEGİ ,GERÇEGİNİ KABUL ETMENİN GEREKLİLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,ANLIYORUM SİZİ NİYETİNİZİN MORAL VERMEK OLDUGUNDAN EMİNİM,,SAYGILARIMLA
kapol

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama