Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Omo Matik 10 Kg Toptan Satış Fiyatı

BaşlatanvamosselvaTarih14/01/2013 18:16:04Yorum10

İlk mesaj
Üye105 yazı
Siparişe açık 10.000 adet OMO 10 kg Toz deterjan Yerinde teslimat + faturalı fabrika çıkışlı mal KDV dahil 35,25 her 3 adet omo alımında 1 adet 810 gr domestos bedelsiz verilecek bu sekilde omo nun gelisi 34.25 e kadar dusebilir.
Ace 1000GR KOLİ SATIŞI 28.89
İlgilenen arkadaşlar detaylı bilgi için Özel mesaj email (engin_genc@hotmail.com)
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye105 yazı
İLAN GÜNCELDİR.
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye72 yazı
zaten perakende 35 tl 10luk omo
Hayat boş bir tuval, ressamları biziz.. her tercih her davranış, her tutum, her söylem bir renk..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye105 yazı

Belirttiğim ürün spot değildir ve açıkçası ben spot piyasasında ürünlerin fiyatının ne olduğunu bilmiyorum bulunduğum satış noktasındaki ürüne olan talepler doğrultusunda uygun olduğunu düşünüyorum. kişiler bunu ne şekilde değerlendiriyor hangi şehir hangi ülkede bilmiyorum ama hiç şüphesiz bu fiyat ile alanlarında vardır bir karı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Üye340 yazı
Ace kolide kac adet var
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
Ace kolisinde 18 adet var

Yeni Üye55 yazı
Selamlar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı
ariel 10 kg expert
ariel 5 kg dağ esintisi
omo matik 5kg
omo matik 10kg
uygun fiyata toptan satışlarımız başlamıştır..
ilgilenenler msj atabilir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı
HALİ HAZIRDA 1000 ADET 5 KG LIK OMO ACTİVE FRESH Ç. MAK. DETERJANLARI SATILIKTIR
ADET FİYATI YÜKLÜ ALIMLARDA 15,50 TL DİR
0 506 334 18 67 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret