Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Askerlik Tecili Yurt Dışı Şirket Ortaklığı

BaşlatanalacaskTarih12/01/2013 15:35:27Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye95 yazı
Bulgaristanda 12 sigortalı çalışanı olan bir şirketimiz var.

şirket ortaklığı ile istediğiniz kadar askerliğinizi tecil ettirebilirsiniz.

neredeye 60 bin liralık bir aracı 20 bin liraya alıp türkiyede kullanabilirsiniz

dünyanın herhangi bir yerine vize almanız gidip gelmeniz bu iş adamı kartıyla çok daha rahat olabilir.

ayrıca avrupa birliğinde ithalat ihracat konusunda bulgaristanı kullanabilirsiniz.

tüm bunlar dışında yasal olan tüm iş imkanlarına ve fikirlere açığız.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Üye286 yazı
Sayın ahmet.kutlu 10 ssk lı işçi çalıştırmadan nasıl oturum alacaksınız.
Eğer Bg vatandaşı ile evliliğiniz var ise sadece firma kurmanız yeterli.Evlilik oturumu ile kalabilirsiniz.
Konsolosluk tabi ki 10 işçiyi sormuyor sadece oturum ve firma istiyor.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye95 yazı
@ahmet.kutlu öncelikle ben tüm bilgileri düzelteyim diğer arkadaşlarada bir faydası olur.

birincisi oturum için 184 gün kalmanıza gerek yok. oturum kartı sahibi olmanız için 6 ay +1 gün ilgili ülkede kalmanızı içeren hüküm 2012 mart ayından bu yana yürürlükte değil. zira artık iş adamı statüsü kazanmışsanız o ülkede bir gün bile işiniz olsa yeterlidir mantığı geliştirildi.

tabi işçi olarak kanun ve hükümler farklıysa bilemem.

10 işci sigortasına gelince kendiniz haricinde 10 işci olacak sizin sigortanız olacak ayrıca ortak olmayan oranın vatandaşı olarak orada yaşayan on insan olacak.

ve bunlarda herhangi bir eksik olursa oturum falan alamazsınız. askerlikte tecil ettirmezsiniz.

her verilen oturum kartıyla gününüzü saydıramazsınız.

lütfen gerekli gereksiz bilgi vermeye gerek yok.

son 2 senedir sadece bulgaristana 15 gün gittim ve her seferinde oturum alıyorum. tabi başvurudan bir ay önce gitmediğim için 50 yada 100 leva cezada kesiyorlar olan biten bu.

nerden öğreniyorsunuz 184 gün kalmanız gerektiğini.

10 işci gerekmediğini.

ayrıca evlenseniz dahi oranın vatandaşlığına geçmeden gün saydıramazsınız.

merak ettiğin bir husus olursa özel mesaj atabilir mail yoluyla ulaşabilir. yada

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye165 yazı

Sayin Kral35 10 ssk li isci calistirmadan baska sekildede oturum aliniyor mesela temsilcilikle alinan oturum gibi..
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Üye165 yazı
Sayin alacask sen belki her ay buraya geliyosun ama bende 7 senedir burda yasiyorum,oncelikle ben oturum icin 184 gun burda kalmalisiniz demedim askerlik tecili icin dedim yazimi yanlis anladin galiba sen! Peki 10 isci sigortasi olmadan nasil oturum alamaz ve askerligini tecil edemezsin diyorsun? Benim firmam var 10 ssk li isci calistirmiyorum bulgaristan oturumumum var askerligimde tecilli burda evlide degilim bu nasil oluyor peki? Bunu aciklayabilirmisin? Sen mademki burda yasamiyorsun bence istanbuldan gerekli gereksiz bilgi verme birak burda yasayip buranin kanunlarini yasalarini bilenler bilgilerini yazsinlar..saygilar..
...

Üye286 yazı
Evet ahmet.kutlu temsilcilik ile de oturum alabilirsiniz.
Haklısınız atlamışım.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
ASkerlik tecili konusunda yardımda bulabilecek varmıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye165 yazı
Is adami vizesi alir gelirsin sirket acip konsolosluga belgelerini verir tecil edersin...yardim ederiz elimizden gelen yardimi yapariz insallah
...

Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmet.kutlu
Is adami vizesi alir gelirsin sirket acip konsolosluga belgelerini verir tecil edersin...yardim ederiz elimizden gelen yardimi yapariz insallah

Şirket açma kısmı nasıl ılerlıyor acaba belli kriterleri varmı bırde tamını olarak ne kadar tutan bır ıstır bu yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurederım ...

Yeni Üye95 yazı
@ahmet.kutlu 10 işci sigortası yaptırmadan bulgaristandan oturum alabilirsin açarsın dandik bir firma yatırırsın vize parasını alırsın.

ama o şirketin evraklarıyla elciliğe gidip ben askerlik tecili istiyorum diyemezsin

o şirketin evraklarıyla gidip sigortalı çalışan statüsüne geçemezsin.

o şirket üzerinden bulgaristan dışında hiç bir şey yapamazsın hatta almanyaya geçiş bile yapamazsın.

sadece şirketiniz olur belgeniz olur .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Şimdi Öncelikle sorum şu
Bulgarıstanı kullanarak nasıl askerlık tecılını yapabılırm. Gerekırse Türkiyede veya Bulgarıstandada firma acabılırım veya ortak olabılırım. Fakat almam gereken vıze hangısıdır veya ızlemem gereken yol nedır.
Not: Yaş 29 oldugu ıcın okul bıle kurtarmıyor yaştan ötürü tecil otomatık kalkıyor.
Not 2 : Birde Turkıyede bır LTD şirketi kurup bulgarıstanda temsılcılık acıcagıma dahıl bır yazı alıp bu sekılde temsılcılık acmak ıse yarıyormu

Yeni Üye1 yazı
AB ULKELERINDE ISCI OLARAK CALISMAK ICIN VEYA PARALI ASKERLIKTEN YARARLANMAK ICIN SLOVENYADA SIRKET KURULUM VE SONRASI HIZMETLER ICIN GUVENILIR IRTIBAT E MAILI saperslo@gmail.com

Yerleşim Slovenya / LjubljanaMeslek Dany?manlyk
Üye300 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ewo
Şimdi Öncelikle sorum şu
Bulgarıstanı kullanarak nasıl askerlık tecılını yapabılırm. Gerekırse Türkiyede veya Bulgarıstandada firma acabılırım veya ortak olabılırım. Fakat almam gereken vıze hangısıdır veya ızlemem gereken yol nedır.
Not: Yaş 29 oldugu ıcın okul bıle kurtarmıyor yaştan ötürü tecil otomatık kalkıyor.
Not 2 : Birde Turkıyede bır LTD şirketi kurup bulgarıstanda temsılcılık acıcagıma dahıl bır yazı alıp bu sekılde temsılcılık acmak ıse yarıyormu

yüksek lisans yaparsan 33 yaşına kadar uzatabilirsin.o zaman kadarda bir bedelli çıkabilir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Macaristan da şirket kurmak veya şirkete ortak olmak, her türlü yurtdışı danışmanlığı için iletişime geçebilirsiniz. serdar@ablegal.co.uk
yurtdışında şirket kurma ve her türlü danışmanlık....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hukukçu
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar

Bende arayış içerisindeyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im