Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Batum ' Da İş Yapmak Hakkında Bilgi

Başlatankaankull38Tarih11/01/2013 20:07:03Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
kısa bi süre önce bi ekonomi haber programında batum la ilgili bi haber izledim devletin özellikle türk iş adamlarına özel bi ilgiyle teşvikler verdiğini ve buğün metro turizimle türkiyenin her yerinden bir otobüsle sadece kimlikle hiçbir pul geçiş ücreti dahi ödenmeden geçildiğini öğrendim. çevremden aldığım bilgilerle türkiyenden birçok iş adamı büyük veya küçük yatırımlar yapılmış.

- batum da bulunmuş olan arkadaşlarımız varmı
- halihazırda iş yeri olan arkadaşlar
- yatırım yapmak istesek hangi iş kolu hangi ürünleri alırız veya satarız

bu konuya vakıf arkadaşlardan, (şu özbekistana bavul ticareti gibi fikirler dışında) ciddi yatırım ve hizmet fikirlerinizi bekliyorum.

şuan batum da halihazırda olan firmalarla ilgili ortak yatırım fikirleride olabilir.
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yerleşim Türkiye / Kayseri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye30 yazı
kimsenin bi fikri yokmu
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yeni Üye11 yazı
rusca biliyormusunuz? ben batum değil ama tiflise gittim. Yeni gelişen bir ülke

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı

rusçayı anadili gibi kullanan bi elemanım var. ama anlamadım faydası ne olacak. birde tiflisde deneyim görüşünüz varsa lütfen bilgilendirin.

Yeni Üye11 yazı
rusca konuşan ülkelerde iş yapmak istiyorsanız mutlaka rusca bilmeniz lazım.elemanız ne kadar güvenilir? kaldı ki Gürcistan da resmi yazışmalar gürcüce oluyor. yani bu dil ide bilmeniz lazım.Gürcistan ülke olarak yeni gelişen ve kalkınan bir ülke. Amerikanın desteğini alıyor. Batuma hıc gıtmedım ama orası karadenizin turizm sermayesi.Gürcistan yeni inşaa edilen bir ülke.Orda inşaat sekterönde yatırım yapabilirsiniz. Tiflis de müşterilerim var,ihtiyacınız var ise size yardımcı olurum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı
Geçen hafta Gürcistan'daydım, orada Türkçe bilen bir kaç kişiyi tanıyorum, hem Türk, hem Gürcü, işbirliği yapabiliriz. Sizin kafanızda bir iş fikri varsa yazabilirsiniz. Sizin için araştırır, şartlar uygun olursa birlikte girişimde bulunabiliriz.
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek