İlk mesaj
İş Dünyası
Temizlik Marketi Açıcam Yardım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumM
Yeni Üye48 yazı
13/01/2013 : 18:17:13#1
Web sitesi
Alıntı
0537 792 34 90
S
Yeni Üye88 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - muratcan401 arkadaşlar temizlik ürünleriyle ilgili her şeyi bir market olarak açıp satmayı düşünüyorum bu işin piyasası nasıl bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum |
Dükkanı açacağınız yere göre mal satarsanız iş yaparsınız..
B
Üye658 yazı
Urun konusunda yardımcı olurum tedarikçi fırmamla
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
K
Üye644 yazı
M
Yeni Üye13 yazı
arkadaşlar peki başka bir iş önerebilirmisiniz bu iş anlaşılan piyasası iyi olmayan bir iş yardımlarınız bekliyorum
B
Yeni Üye59 yazı
14/01/2013 : 11:31:29#6
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - KARYA15 SAKIN GİRME HERTÜRLÜ HİLEYİ KALDIRIR BİR İŞ DÜRÜSTSEN İŞİN ÇOK ZOR |
perakende satışta ne tür bir hileyi kaldırır anlamadım, satacağı ürünler sağlam, uygun fiyat ve kaliteli olursa, geri dönüşü olur
C
Üye223 yazı
Piyasası çok iyi olan bir iş fakat bilen için.Yani bu işi bilmiyorsan hiç girme.Zaten bu işi bilsen perakende yapmaz spota girersin.
B
Yeni Üye59 yazı
14/01/2013 : 14:09:43#8
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - comandante1453 Piyasası çok iyi olan bir iş fakat bilen için.Yani bu işi bilmiyorsan hiç girme.Zaten bu işi bilsen perakende yapmaz spota girersin. |
demek ki bu işi perakende yapanlar işi bilmiyor, yani ben bu anlamı çıkardım. aslında perakende ve spot farklı alanlar, hem sermaye açısından hemde işin işleyişi açısından. biri aydınlatabilir mi? perakende ile spot arasındaki benzerlikleri yada farklılıkları
C
Üye223 yazı
perakende biraz daha sermaye ve uğraş gerektirir.bu işte önemli olan alırken kazanmak olduğu için genelde spottan perakendeye kayılır.benim çevremdeki bu işi yapanlar perakende yapıp genelde parayı spottan kazanıyorlar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz