Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Musteri Portfoyu

BaşlatanvamosselvaTarih11/01/2013 16:29:37Yorum6

İlk mesaj
Üye105 yazı
Herkese iyi calısmalar toptan satıs yapan bir markette gorev alıyorum mevcut musteri portfoyumu genisletmek istiyorum Deterjan kozmetik icecek ve kuru gida urunlerinin toptan,perakende ve ihracatını yapan arkadaslara uygun fıyatlı urunlerden ve kampanyalardan haberdar edebilirim veya talep edilen fiyatları degerlendirebiliriz haberdar olmak isteyen arkadaslar iletisim bilgilerini (o.m email tel) bana iletmeleri yeterli olacaktır engin_genc@hotmail.com 0544 318 88 48 yorum veya ozel mesajla da iletisim bilgilerinizi gonderebilirsiniz tesekkurler iyi calısmalar.
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye906 yazı
selamlar uygun fiyatlı meyve suyu 200 ml, 1 lt, 0,50 su, adetli ürün olursa haberiimiz olsun.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye105 yazı
Talebiniz ile ilgili cevabı özel mesaj olarak gönderdim iyi çalışmalar.
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye105 yazı
mail adresimi kontrol ettim fakat ilgili bir email göremedim lütfen tekrar gönderirmisiniz engin_genc@hotmail.com veya özel mesaj olarakta gönderebilirsiniz teşekkürler.

Üye105 yazı
İlan günceldir.

Yeni Üye17 yazı
slm bende endustriyel temizlik maddeleri satıyorum temizlik maddesi sarfiyatınızı ve satış fıyatlarınızı ibrahim@ekimendustriyel.com a mesajlarsanız size fiyat tekifi verebilirim saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat