Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Glade 500 Ml Sprey Oda Kokusu

BaşlatanvamosselvaTarih10/01/2013 20:36:01Yorum11

İlk mesaj
Üye105 yazı
Glade 500 ml sprey oda kokusu 3 cesıt fıyat 3.25 toptan fıyattır en az alım 10'ar koli irtibat icin 0544 318 88 48 Engin genc iyi calısmalar.
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye658 yazı
Gerçekten çok uygun fiatla vermektesiniz sizi teprik ederim yeriniz istoçtamı sanırım geçen hafta istoçta ise görüşmüştük. Elinizde başka markalarda vardı çok daha uygun fiatlı işlerinizde başarılar dilerim.
Dediğiniz ürün şu an marketlerde 6.50 -7 tl arasında satılmakta. Alan kazanır bence.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye105 yazı
Yorumunuz için teşekkür ederim bizdeki perakende satış fiyatıda yaklasık olarak sizin belirttiğiniz gibi, toplu alımlara yönelik bu fiyat değerlendirmesini bilenler için çok iyi içerisinde en az % 30 luk bir kar marjı var. Deterjan ve kozmetik ürün gruplarında bunun gibi fiyatlar olduğu sürece yayınlamaya devam edicem Herkese yi çalışmalar
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye340 yazı

Merhaba konunun takipcisiyim fiyati uygun olan herturlu marka urunu pazarliyoruz cukurovapazarlama01@gmail.com ozellikle pg firmasinin urunleri ve mintax grubu
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
uygun fiyatlardan sizi haberdar ederim ayrıca belirtmek isterim vermiş olduğum ilanlarda ticari bir kazanımım söz konusu değildir sadece bir müşteri portföyü oluşturmak adına bu paylaşımları yapıyorum İyi çalışmalar

Üye340 yazı
haklısınız verdiğiniz fiyat uygun rakamda fakat suan bır fırmanın tanıtımını yapıoruz oda parfumu ürünüyle ama farklı urunlerde bilgilendirirseniz seviniriz bana kalırsa benim gibi pazarlama firması olan bır cok arkadas var bizlerin maillerini kayıt edin urun oldukca maillerimize teklif atın sizinde musteri portföyünüz artar
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
desteginiz ve fikirleriniz icin tesekkurler email adresinize ileriki ve guncel aksiyonlar ile ilgili mail yolladim iyi calismalar.

Yeni Üye42 yazı
zaten marketlerde satısı 4.50 tl bu fiyata alığp kaça satılacakki
organik zeytinyağı

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Üye105 yazı
sanirim farkli bir urun veya gramajdan bahs ediyorsunuz

Üye105 yazı
Mnx teklifiniz için teşekkürler Memnuniyetle değerlendireceğim...

"Shadi " istediğiniz bilgileri email adresinize gönderdim iyi çalışmalar.