Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Saat Oyuncak Ve Elektronik Toptancıları Nerede

BaşlatanQurtessTarih10/01/2013 16:10:15Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar istanbulda saat (ve bujiteri imitasyon yüzük kolye vs) oyuncak ve elektronik (mouse klavye gamepad hoperlör mp3-4 ) satan bir dükkan açmayı dşünüyorum bu ürünlerin istanbulda toptancıları nerededir çin malı ucuz ürünleri nerede bulabilirim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye658 yazı
Merhabalar istoç ve tahtakalede bulabilirsiniz.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı
daha detaylı bilgi alabilirmiyim ??? tahtakaleye gidip kazıklanmak istemiyorum han sokak caddde adı verebilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye32 yazı

korkmayın tahtakalede kazıklanmazsınız paranıza göre urun var istediğinizi alırsınız ama tavsiyem oyuncak için ş.urfa kapaklı pasajı na gıdın

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
bilgiler için teşekkür ederim
bujiteri saat ve elektronik hakkında toptancı biliyormusunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz. Portalımızda oyuncak, saat, elektronik ve takı için birçok ilan bulabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk